ТОП-12 популярних стилів одягу

Про матеріал
Це цікава інформація про сучасні стилі одягу. Для дорослих, підлітків та дітей
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ТОП-12 ПОПУЛЯРНИХ СТИЛІВ ОДЯГУВиконала роботу Созарукова Любов

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Мода - це відмінна і часто постійна тенденція стилю, в якому одягається людина. Це манера нашої поведінки і новітні творіння дизайнерів. Мода вражає, інтригує, але не вмирає ніколи. Це те, з чим ми маємо справу щодня.

Номер слайду 4

Існує величезна безліч стилів одягу. І навіть люди, які стверджують, що їм все одно, що носити, щоранку вибирають саме той одяг і образ, які говорять про них, їх внутрішній світ і про те, що вони зараз відчувають.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

1. Казуальний стиль

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Повсякденний одяг - це стиль з комфортом. Такий одяг не викличе особливих хвилювань у законодавців моди. Разом з тим, вона ідеальна для щоденного носіння, оскільки є довговічною і зручною. Казуальна одяг - це дух вуличної моди.

Номер слайду 9

2. Діловий стиль одягу

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Жінка, яка вибирає діловий стиль одягу - це розумна, витончена жінка, яка потребує і заслуговує поваги від всіх оточуючих. Вона не розмінюється на дрібниці і має високий статус у суспільстві. Її гардероб практичний, стриманий і в той же час неймовірно привабливий, з безліччю блейзерів, клубних піджаків і спідниць-олівців. Діловий стиль одягу не допускає недбалості, неохайності, помятости або потертості. Всі шви повинні бути ідеально прострочені. У формальної діловому середовищі стандартом одягу для чоловіків і жінок є костюм, піджак, штани, спідниця або плаття в поєднанні з відповідними аксесуарами.

Номер слайду 12

3. Спортивний одяг

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Спортивний одяг використовується для занять спортом, виконання фізичних вправ, оскільки є практичною, зручною і безпечною. Типовий спортивний стиль - це шорти, спортивні костюми, легінси, лосини, футболки, тенісні сорочки та сорочки поло. Досить часто спортивний одяг носять, як повсякденне. Такий стиль називається Active Wear.

Номер слайду 15

4. Класичний стиль

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Класичний стиль одягу висловлює відчуття стабільності і комфорту. Він має на увазі бездоганне пошиття, прямі лінії і фокусується на простий елегантності. Якщо вам близький цей стиль, то ваш гардероб напевно говорить про елегантності та витонченості його власника. Класичний стиль одягу також називають «складної модою».

Номер слайду 18

5. Екзотика

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Екзотичний стиль - це фокус на чимось неабиякий, незвичайному і оригінальному. Досить часто такий образ виглядає таємниче і інтригуюче. Стиль одягу зосереджений на багатих кольорах, вишивці, таємничих візерунках, етнічних мотивах, принтах і мозаїці. Найчастіше такий одяг виглядає більш яскраво і ефектно наживо, ніж на фото.

Номер слайду 21

6. Винтаж

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Вінтажна мода повторює стилі минулих епох. Будь-який одяг, виготовлена до 1990-х років, вважається винтажной. Одяг з 1920-х або більш ранніх років називають антикварної. Прикладом вінтажного одягу може послужити плаття або спідниця рік. Такий стиль одягу також називають ретро-стилем або ретроспективним.

Номер слайду 24

7. Арті

Номер слайду 25

Номер слайду 26

Арті - це стиль творчої натури. Одяг художника безпосередньо розкриває його або її творчу індивідуальність. Артистичний стиль уникає буденності і повсякденності, зупиняючись на чомусь по-справжньому унікальний. Люди з почуттям художнього стилю також вважають за краще предмети ручної роботи і іноді створюють власну одяг, в тому числі аксесуари.

Номер слайду 27

8. препп

Номер слайду 28

Номер слайду 29

Препп - стиль одягу для дівчат, натхненний гардеробом коледжу. Це блузки з накрохмаленими комірцями, спідниці і колготки. Волосся шанувальниці стилю препп майже завжди прикрашені милою пов'язкою і зазвичай вона носить окуляри. Одяг в стилі препп легко поєднувати. Свій початок стиль бере з підготовчих шкіл північно-східній Америки (pre-college preparatory). В остаточному підсумку цей образ вийшов далеко за межі кампусів коледжу, сформувавши колекції багатьох культових дизайнерів.

Номер слайду 30

9. Стиль бохо

Номер слайду 31

Номер слайду 32

В основі богемного стилю одягу, який зазвичай називають «бохо», лежать вільні гладкі тканини, багатошаровість, хитромудрі візерунки і екзотичні текстури. Натхненниками бохо- стилю є циганські і хіпі-мотиви. Це яскраві кольори, принти, оздоблення вишивкою, бахромою і бісером, доповнені шарфами, капелюхами, помпонами, аксесуарами зі срібла і пір'я.

Номер слайду 33

10. Елегантний одяг

Номер слайду 34

Номер слайду 35

Ключем до елегантного стилю одягу є вишуканість і гламур. Жінка, що віддає перевагу такий стиль, не вийде на вулицю не переконавшись, що вона виглядає карколомно. Вона приділяє пильну увагу створенню свого гардероба з ніг до голови, використовуючи найстильніші і гламурні деталі образу. Елегантний стиль має на увазі сліпучі коштовні камені, бездоганну укладку волосся, а також приголомшливий наряд, який змушує всіх обертатися. Елегантний образ - це ідеальне поєднання витонченості і сексуальності.

Номер слайду 36

11. Готичний стиль

Номер слайду 37

Номер слайду 38

Готична мода знаходиться під впливом готичної субкультури. Для створення подібного образу в одязі потрібно тільки одне - чорний колір. Від чорного волосся до чорних губ, від чорних сорочок до чорних чобіт. Прихильниць готичного стилю зазвичай можна побачити в обтягує одязі, хитромудрих чорних сукнях, тонні ланцюгів, шипів, шпильок, заклепок і інших екзотичних аксесуарів. Загальний вигляд такого способу задуманий як «темний», «хворобливий» і «загадковий».

Номер слайду 39

12. У стилі «рок»

Номер слайду 40

Номер слайду 41

Стиль рокера дуже багатогранний і може змінюватися від людини до людини, в залежності від того, який рок він любить. Однак, чи носите ви футболку Ramones або толстовку Metallica, у вас буде кілька спільних рис: рвані джинси, шкіряна куртка і штани, кеди, стіли або черевики. Шкіряні мотоциклетні куртки рокерів, їх рюкзаки і сумки часто прикрашені металевими заклепками, гвоздиками, нашивками і шпильками. Рок-стиль в одязі виключає мішкуватість і навпаки, тяжіє до обтягуючих речей.

Номер слайду 42

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ

pptx
Додано
13 травня 2020
Переглядів
7618
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку