Творчий звіт МО учителів суспільно-гуманітарного циклу

Про матеріал

Звіт роботи методичного об'єднання учителів суспільно-гуманітарного циклу можна використати керівникам методичних об'єднань та під час виступу на педагогічній раді.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вчитель української мови, літератури та історії Ковальчук Анна Миколаївна... Щоб відкрити перед учнями іскорку знань, учителю треба ввібрати море світла, ні на хвилю не відходячи від променів вічно сяючого сонця знань людської мудрості. В. О. Сухомлинський. Тема , над якою працюю « Використання хмарних технологій на уроках української мови, літератури та історії»Відкритий урок з української літератури в 10 класі

Номер слайду 2

Цей навчальний рік був продуктивним та феєричним. Учням буде, що згадати,Знатимуть, як працювати. Дні декади промайнули,До навчання надихнули,Заходи пройшли всі вдало,І було їх ще й замало.Їх чекатимуть завчасно: Нові заходи – це ж класно.

Номер слайду 3

Звіт про проведення декади учителів суспільно-гуманітарного циклу З 6 по 17 листопада у СЗШ І-ІІІ ступенів №3 м. Гайсина пройшла декада учителів суспільно-гуманітарного циклу, під час якої проведено ряд цікавих заходів та конкурсів. Основною метою декади було розширення знань учнів з української та іноземних мов, історії , української та зарубіжної літератури, розвиток їх інтелектуальних здібностей, логічного мислення, розумової активності, пізнавальної самостійності , виховання в молодого покоління почуття патріотизму та національної свідомості. Під час проведення предметної декади запланований об’єм робіт було повністю виконано. Протягом двох тижнів учні виконували цікаві завдання з української мови та літератури, збагачували свої знання фразеологізмами, іншомовними словами, крилатими висловами. Для 5-11 класів були підібрані ребуси з української літератури, англійської мови, кросворди з теми «Складне речення», завдання на встановлення відповідності . Вчитель української мови Ковальчук А. М. організувала десятикласникам перегляд кінофільму «Мартин Боруля». Учні 10-11 класів писали твори за темою «Трагічний, величний і вічний Василь Стус». Для одинадцятикласників було організовано виставку сучасних наочних матеріалів. Ця виставка спрямована на те, щоб якісно підготувати учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з української мови. Під керівництвом учителя української мови та літератури Польовою І. В. було організовано конкурс ілюстрацій до улюблених творів української літератури . Учитель української мови Ковальчук А. М. провела між учнями 9-10 класів філологічний брейн-ринг. Перемогу здобула команда «Лінгвісти» учнів 10 класу. У рамках декади вчителями-філологами було організовано та проведено ряд заходів, присвячених Дню української писемності та мови. Польова І. В. під час декади   провела районний семінар учителів християнської етики. Педагоги району мали нагоду переглянути відеокліп «Премудрий старець», фільм «За ім’я моє», фрагменти факультативного заняття «Вдячність – важлива людська чеснота», інсценізації твору Р. Сальєна «Дивний день татуся Панова». Учитель української мови та літератури Турчин А. М. виготовила з учнями 8 класу стінгазету з цікавими фактами про українську мову та плакат "Трагічний, великий і вічний Василь Стус". Учитель зарубіжної літератури Семенюк Л. В. протягом декади провела інтелектуальні ігри, а саме: « Поле чудес», « Щасливий випадок», «Що? Де?

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Звіт роботи методичного об’єднання учителів суспільно-гуманітарного циклу СЗШ І-ІІІ ст. №3 м. Гайсина2017-2018 н.р.

pptx
Додано
3 серпня 2018
Переглядів
854
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку