Учителем не кожен може бути

Про матеріал
Сценарій написаний до дня Вчителя. Мета якою є розвивати творчі здібності, вміння та нахили учнів, формувати повагу та шану до педагогів, виховувати інтрес до творчої акторської діяльності.
Перегляд файлу

Сценарій святкового концерту до Дня Вчителя.

«Учителем не кожен може бути»

(Голос за кулісами)

Осіннє небо, вмите журавлями,

Осіннє свято - тихе і святе.

Учителько! Ви - світлий образ мами,

Дитячих доль відлуння золоте.

 

Вед.1: Доброго дня, шановні вчителі! Ми  раді вітати вас з цим чудовим, професійним святом.

Вед.2: Поволі падає золоте листя і вкриває землю розкішним жовтим килимом, у якому ніби загубилися ваші ніжні посмішки.

Вед.1: І це золото, дароване вам щедрою осінню в знак щасливої долі, і день цей, осяяний тисячами щирих посмішок вдячних учнів, належать вам, дорогі вчителі!

Вед.2: Цьогоріч уже в 30-те пролунав шкільний дзвінок – це коротка мить, але ця нотка прозвучала у житті багатьох поколінь учнів, що вже випурхнули із завжди привітно відчинених дверей школи. Наших випускників можна зустріти в багатьох вищих навчальних закладах та на управлінських посадах.

Вед.1: Наш навчальний заклад має багату історію, а і які високі результати дає спільна щоденна наполеглива і часом рутинна праця. Об’єднують нас не лише уроки, не лише режим роботи, а й особливий, піднесений дух школи, що робить її  нашим другим домом. 

Вед.2: Фактично, кожна людина – кожен вчитель та кожен учень – мають власну історію, і ця історія має своє місце в загальній історії школи. 

Вед.1: Здобутків школи за 30 років дуже багато – це величезне розмаїття спогадів, ідей, думок та цікавих проектів учнів, вчителів та батьків, які вірять у щасливе майбутнє нашої школи і не жалкують, що пов’язали із нею частину свого життя.

Разом: З ювілеєм, рідна Школо!

 

Пісня «Школа – це кльово»

Вед.2: Успішна школа та, де панують взаєморозуміння дітей, батьків та вчителів, гуманність і справедливість.

Вед.1. Тож ми запрошуємо професіонала своєї справи, про якого говорять, що він йде попереду часу, і весь колектив школи веде за собою. Тож з великою радістю та повагою ми запрошуємо директора школи _____________ для вітального слова.

Виступ директора.

Пісня «Про школу»

Вед.1: Сьогодні стало відомо, що на полицях нашої бібліотеки незабаром з‘явиться хітовий блокбастер педагогічних термінів і понять. Назву блокбастера поки-що не розголошують, а от кілька сторінок ексклюзиву із нього нам все-таки вдалося відділити!

Вед.2:  Вашій увазі пропонуються уривки з унікального педагогічного словника за редакцією  вчителів Ріпкинської школи №2:

Учень – це сукупність ліні, дурниць і дарма витрачених зусиль, який переміщається по школі за допомогою стадного інстинкту чи голоду.

Прибирання території школи – комплекс заходів із псування шкільного інвентарю, витоптування газонів і вкорочування життя класного керівника та вчителя трудового навчання, шляхом систематичного тріпання нервів педагогів учнем.

Класний журнал – сукупність аркушів, що сприяє засвоєнню шкільної  та професійної премудрості шляхом занесення балів. Занесення до журналу низьких балів сприяє кращому і швидшому засвоєнню  матеріалу учнем.

Останній дзвінок – звук, який схожий на церковний дзвін, що сповіщає про грядуще пришестя Спасительного Царства (у просторіччі – канікул). Такий дзвін має чудотворну силу виганяти зі школи учнів на канікули!

Вед.1: Це лише невелика частина книги. З питань придбання повного видання блокбастера звертатись за телефоном: 522 – 32 – 32.

Вед.2: Це все звісно жарти…. Ви справжні вчителі, тому пишайтеся своєю професією. Хотілося б закінчити простим, але дуже змістовним побажанням для наших вчителів. Візьміть чашу терпіння,


Вед.1: Налийте туди повне серце любові,

Вед.2: Вкиньте дві пригорщі щедрості,

Вед.1: Хлюпніть туди ж гумору,

Вед.2: Посипте добром,

Вед.1: Додайте якомога більше віри,

Вед.2: І все це добре перемішайте.

Вед.1: Потім намажте на шматок відпущеного вам життя

Вед.2: І пропонуйте всім, кого зустрінете на своєму шляху.

Вед.1: Бережіть себе, бережіть Україну. Всього вам найкращого.

Вед.2: Хай у вас та ваших близьких все буде добре.

«Пісня-побажання»


 


 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

docx
Додав(-ла)
Ширай Альона
Додано
18 січня 2022
Переглядів
237
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку