style.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacitystyle.opacity
Санітарно-гігієнічні вимоги до приготування. Дошка для оброблення продуктів повинна бути одна Волосся повинне бути заплетане і заховане під шапочку. Використовувати тільки свіжі продукти. Чистий посуд зберігати у відкритих шафах або на відкритих полицях. Приміщення кухні слід утримувати в чистоті і порядку. Регулярно робити вологе прибирання. Руки повинні бути ретельно вимиті