Цей матеріал допоможе в цікавій формі подати новий матеріал та зацікавити учнів відомостями про Великоднє свято.Протягом уроку пануватиме атмосфера весняного Великоднього настрою.
Хвилинка каліграфіїХвилинка-цікавинка. Слухайте уважно і записуйте тільки цифри , які зустрінуться в рецепті . Для приготування найбільшої Паски, яку виготовили на Україні було використано: 170 кг борошна;75 кг цукру;25 кг родзинок;20 кг маргарину;9 кг дріжджів;2 кг солі;60 л молока;750 яєць;½ кг ваніліну;2 кг декоративної посипки. Вага – 450 кг. Висота – 190 см. Діаметр – 2 м. Паску готувало 7 пекарів
{7 DF18680-E054-41 AD-8 BC1-D1 AEF772440 D}Маса 1 вагона. Кількість вагонів. Заг. маса матеріалів. Піску Однакова2? 96 т?Щебеню42 + 4 = 6 (в.) – завезли96 : 6 = 16 (т) – в одному вагоні16 · 2 = 32 (т) – піску16 · 4 = 64 (т)Відповідь: завезли 32 тонни піску та 64 тонни щебеню.або 96 – 32 = 64 (т)