Урок “Мій сніданок” Англійська мова

Про матеріал
План-конспект уроку з англійської мови на тему: Мій сніданок. 1 клас. Автор.О. Карпюк “English with Smiling Sam”. ІІ семестр.
Перегляд файлу

План-конспект уроку: Мій сніданок

Мета: практична: ознайомити діток з новими лексичними словами (an egg, ham, an orange, yougurt), удосконалити вміння правильно запитувати  та відповідати на уроці в парах; повторити та закріпити вивчені літери та лексичний матеріал до теми “Food”; освітня: поглиблювати збільшення пасивного словника дитини; розвивальна: розвивати лексичні навички та навички мовлення; формувати в учнів вміння переключатися на різні види діяльності; розвивати творче та логічне мислення, спритність та активність учнів в умовах гри;  розвивати різні види пам’яті (слухову і зорову), мовну здогадку, мовленнєву реакцію, навички письма; виховна: виховувати почуття ввічливості, культуру мовлення,  самостійність, інтерес до вивчення англійської мови.

Тип уроку: урок вивчення нового матеріалу.

Очікувані результати навчального заняття: вивчити нові слова (an egg, ham, an orange, yougurt), вміти вести діалог, знати лексичний матеріал до теми “Food”, зробити творчий проект “Make a spoon”, вміти відповісти на запитання: What do you drew in your spoon?, активно працювати в команді.

Обладнання: підручник, робочий зошит, класна дошка, наочний матеріал, телевізор,  роздатковий матеріал, флешка, аудіоматеріали, плакат з алфавітом, наліпки.

Хід уроку:

І. Початок уроку. Підготовка до сприйняття іншомовного мовлення. Організаційний момент. Привітання. Song «Good-morning», повідомлення теми та мети уроку.

-Take your sits. Glad to see you! T.: I am glad to see you. P.: I am glad to see you too! Учні, сьогодні на уроці ми навчимося говорити англійською про те, що нам подобається, які напитки ми любимо,  зробимо творчий проект “Make a spoon”,  відповідатимемо на запитання: What do you drew in your spoon?, тобто який сніданок ми їмо, який намалюємо в проєкті, вивчимо нові слова, виконаємо багато завдань та ігор.

2. Song “Hello”.

3. Робота в парах. Game “Speak to your friend” (How are you?).

4. Повторення лексичного матеріалу на с. 85 Menu, напитки. Покажи та назви. Game “Ukrainian-English ”.

5. Game “What do you like to drink?” (Запам’ятовування та практикування вимови конструкцій: I like to drink coffe).

6. Ознайомлення з словами (an egg, ham, an orange, yougurt).

7. Song “A healthy meal”  and “I am thirsty”.

8. Фізкультхвилинка (“What can you do?”. T: Now let’s relax a little. Stand up and be active!

ІІ. Основна частина уроку.

9. Song “Clap, clap, clap…”. (Послухай та заспівай, показуючи на м алюнок на р. 86. Ех. 1).

10. Game “What do you have for breakfast?”. Повторення граматичних конструкцій: I have got… She/He has got…I have got an apple and an egg for breakfast. Olya has got a banana and an egg for breakfast.

11. Робота в робочому зошиті. Ех. 1, 2 р. 67; Ех. 1, 2 р. 64

12. Game “What letter it is?”.

13.  Game “Add a letter” (Повторити вивчені літери. Вчитель записує на дошці вивчені великі літери, а на маленькі літери залишає місце. Учні по черзі виходять до дошки та дописують пропущені літери).

14. Робота в командах. Творчий проект “Make a spoon”. Гра в командах на розвиток кмітливості, акуратності, самостійності. Дітки на окремих листочках-заготовках малюють ложку (spoon), а на ложці домальовують - яйце, банан, яблуко, сендвіч…). Чия команда швидче й акуратніше справиться із завданням, ця команда переможе. В кінці коли всі виконають завдання. Кожен розповідає про те, що намальовано у його ложці. Це є сніданок. Для прикладу:

I have a banana and yogurt in my spoon. Or. I have a banana and yogurt for my breakfast.

 III. Заключна частина. Підведення підсумків. Вчитель роздає наліпки за активність та самостійність на уроці.

Т: Що ми робили сьогодні на уроці? Що вам найбільше сподобалося? (Учні висловлюють свої думки.). Діточки, ми все виконали на уроці, що запланували? Що ми зробили сьогодні на уроці? – Ми говорили які напитки ми любимо,  зробили творчий проект “Make a spoon”,  відповідали на запитання: What do you drew in your spoon?, тобто який сніданок ми маємо вранці,  вивчили нові слова, виконали багато завдань,  ігор та співали пісень.

T: The lesson is over. Goodbye, children! P: Goodbye, teacher!  Song “Goodbye”. See you soon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

doc
Пов’язані теми
Англійська мова, Розробки уроків
НУШ
Додано
1 квітня 2021
Переглядів
1863
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку