Урок "Планування з настільного тенісу четвертий рік виичення."

Про матеріал
Планування з натільного тенісу четвертий рік вивчення.Матеріал для вчителів фізичної культури.
Перегляд файлу

ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА 9 КЛАС ( четвертий рік вивчення )

з/п

Тема уроку

Дата

 

Примітка

 

53

 Правила безпеки під час занять настільним тенісом.

 Імітаційні вправи. Виконання подачі з верхнім обертанням м’яча. Прийом подач з верхнім та змішаним обертанням м’яч. Навчальна гра в одиночному та парному розряді.

 

24.01.23р

 

54

Правила змагань. Суддівство. Спеціальні фізичні вправи: ходьба; біг; присідання; стрибкові вправи; переміщення. Виконання подачі з верхнім обертанням м’яча.  Прийом подач з верхнім та змішаним обертанням м’яч. Навчальна гра в одиночному та парному розряді.

 

 25.01.

 

55

Виконання серії накатів справа або зліва з партнером по прямих. Спеціальні фізичні вправи: стрибкові вправи; переміщення. Імітаційні вправи. Гра атакуючого проти захисника, атакуючого проти атакуючого. Навчальна гра в одиночному та змішаному  розряді.

27.01.

 

56

Техніко-тактична підготовка тенісистів. Класифікація технічних прийомів у настільному тенісі. Виконання комбінаційних серій захисних та атакувальних прийомів техніки гри: «підрізка», «свічка». Навчальна гра в одиночному та змішаному  розряді.

 

 31.01.

 

57

Розміщення гравців у змішаному розряді. Пересування гравців у змішаному розряді. . Виконання комбінаційних серій захисних та атакувальних прийомів техніки гри: елементи «топ-спін-болу», «підставка». Прийом подач з верхнім та змішаним обертанням м’яча. Навчальна гра в одиночному та змішаному розряді.

 

 

01.02.

 

58

 Навчальний норматив - Подачі «віяло», «човник», «маятник» на техніку виконання. Виконання подачі з верхнім обертанням м’яча. Гра атакуючого проти захисника, атакуючого проти атакуючого. Навчальна гра в одиночному та змішаному розряді.

 

07.02.

 

59

Методика проведення самостійних занять з настільного тенісу Спеціальні фізичні вправи: стрибкові вправи; переміщення. Виконання подачі з верхнім та змішаним обертанням м’яча. Виконання комбінаційних серій захисних та атакувальних прийомів техніки гри: «підрізка», «свічка».

 

08.02.

 

60

Навчальний норматив - Виконання подачі з верхнім боковим  обертанням м’яча з 10 подач у дальню зону. Хл. Дівч. 2;1 - низький; 5;3 - середній; 7;5- достатній; 9;7- високий. Вправи для розвитку сили м’язів кистей рук. Навчальна гра в одиночному та змішаному розряді.

 

10.02.

 

61

. Виконання серії накатів справа або зліва з партнером по прямих. Виконання комбінаційних серій захисних та атакувальних прийомів техніки гри: елементи «топ-спін-болу», «підставка». Прийом подач з верхнім та змішаним обертанням м’яча. . Навчальна гра в одиночному та змішаному розряді.

 

 

 

14.02.

 

62

Основи організації та проведення змагань з настільного тенісу. Спеціальні фізичні вправи: стрибкові вправи; переміщення. Гра атакуючого проти захисника, атакуючого проти атакуючого. . Навчальна гра в одиночному та змішаному розряді.

 

 15.02.

 

63

Спеціальні фізичні вправи: стрибкові вправи; переміщення. Виконання підрізок справа,або зліва з партнером по діагоналі. Подачі з верхнім обертанням м’яча. Навчальна гра в одиночному та змішаному  розряді.

17.02.

 

64

Спеціальні фізичні вправи: стрибкові вправи; переміщення. Вправи для розвитку швидкості реакції. Прийом подач з верхнім та змішаним обертанням м’яча. Навчальна гра в парному та змішаному розряді

 

21.02

 

65

Навчальний норматив Виконання підрізок справа,або зліва з партнером по діагоналі. Хл. 9-12-15-18р. Дів. 6-9-12-15 р. Навчальна гра в одиночному та змішаному  розряді на рахунок.

22.02.

 

66

Особливості психологічної підготовки юних тенісистів. Вправи для розвитку швидкості реакції. Прийом подачі з нижнім та змішаним обертанням м’яча. Гра атакуючого проти захисника, атакуючого проти атакуючого. Навчальна гра в  змішаному  розряді.

24.02.

 

67

. Вправи для розвитку швидкості реакції. Основні технічні та тактичні прийоми парної та (змішаної) гри . Виконання комбінаційних серій захисних та атакувальних прийомів техніки гри:  елементи «топ-спін-болу», «підставка». Навчальна гра в  змішаному  розряді.

 

28.02.

 

68

Правила гри в настільний теніс (парні та змішані розряди). Вправи для розвитку швидкості реакції. Правила контролю та самоконтролю під час занять настільним тенісом. Навчальна гра в одиночному та змішаному  розряді.

01.03.

 

69

Навчальний норматив – Правила гри в настільний теніс (парні та змішані розряди). Навчальна гра в змішаному розряді.

 03.03.

 

70

Спеціальні фізичні вправи: стрибкові вправи; переміщення. Вправи для розвитку швидкості реакції. Прийом подач з верхнім та змішаним обертанням м’яча. Навчальна гра в змішаному розряді.

 

07.03.

 

71

Профілактика спортивного травматизму.  Навчальна гра в змішаному розряді. Тематична.

10.03.

 

 

docx
Додав(-ла)
Гелета Зіновій
Додано
9 січня 2023
Переглядів
249
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку