Урок "ПОНЯТТЯ ІНСТАЛЯЦІЇ ТА ДЕІНСТАЛЯЦІЇ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ. СУМІСНІСТЬ ПРОГРАМ"

Про матеріал
Розкриття поняття "інсталяція" та "деінсталяція" програмного забезпечення. Практичні завдання до теми "Поняття інсталяція та деінсталяція програмного забезпечення"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ПОНЯТТЯ ІНСТАЛЯЦІЇ ТА ДЕІНСТАЛЯЦІЇ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ. СУМІСНІСТЬ ПРОГРАМ

Номер слайду 2

01Інсталяція програмного забезпеченняІнсталяціяпроцес встановлення ПЗ на комп'ютер

Номер слайду 3

01Інсталяція програмного забезпечення

Номер слайду 4

01Інсталяція програмного забезпечення

Номер слайду 5

Портативне програмне забезпечення02це програми, що не вимагають встановлення, їх достатньо скопіювати на комп'ютер. Портативне ПЗ(portable application)

Номер слайду 6

Портативне програмне забезпечення02

Номер слайду 7

03 Деінсталяція програмного забезпечення. Деінсталяціяпроцес видалення ПЗ з комп'ютера

Номер слайду 8

04 Встановлені програми. Встановлені програми в меню кнопки ПУСК

Номер слайду 9

04 Встановлені програми. Перегляд встановлених програм за допомогою ПАНЕЛІ КЕРУВАННЯ

Номер слайду 10

05 Операційна система. Програмнезабезпечення. Сумісність програмного забезпечення. Апаратне забезпечення. При встановленні програмного забезпечення ПАМ’ЯТАЙ:про розрядність процесора, обсяг оперативної пам'яті, обсяг вільного простору на дискуобсяг відеопам’яті тощо

Номер слайду 11

Деінсталяція. Портативне ПЗ(portable application)При встановленні програмного забезпечення має враховуватись сумісність апаратної та програмної складових комп'ютера з програмним забезпеченням, що встановлюється.Інсталяція. Висновкипроцес встановлення ПЗ на комп'ютерце програми, що не вимагають встановлення, їх достатньо скопіювати на комп'ютерпроцес видалення ПЗ з комп'ютера

Номер слайду 12

Практична робота1 крок на вебсторінці https://www.openshot.org/uk/download/ завантажити встановлювальний файл (наприклад, Open. Shot-v2.6.1-x86_64.exe);2 кроквідкрити файл — запуститься програма Windows Installer, яка вестиме діалог з користувачем. Оберіть мову “Українська” 3 крок. Прийміть умови угоди, виберіть папку для встановлення або погодитися із запропонованою, (перехід до наступного кроку діалогу — кнопка Далі)4 крокнатиснути кнопку Встановити — розпочнеться встановлення, по завершенні якого слід закрити вікно, натиснувши кнопку Готово. Для встановлення в ОС Windows програми Openshot потрібно:

Номер слайду 13

Практична робота1 крок на вебсторінці https://shotcut.org/download/ завантажити файл Портативний блискавка для Windows;2 крок. Видобути файл у вибране місце на комп’ютері. Відкрити папку. Відкрити файл Shotcut.exe.3 крок. Натисніть кнопку Виконати. ВСЕ!Для встановлення в ОС Windows програми Shotcut потрібно:

pptx
Додано
8 січня
Переглядів
470
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку