Урок "Здорова їжа. Типи закладів харчування."

Про матеріал
урок з англійської мови для учнів 11 класу на тему : "Здорова їжа. Типи закладів харчування."
Перегляд файлу

                                           Урок №

Клас: 11

Тема: Харчування.

Підтема: Здорова їжа. Типи закладів харчування.

Мета:  освітня:

-ознайомити учнів з типами закладів харчування;

-практикувати у вживанні та утворенні умовних речень;

- вчити використовувати ЛО минулих уроків в мовленні;

            розвивальна:

- розвивати навички читання, аудіювання, письма та усного мовлення;

            виховна:

- виховувати інтерес до вивчення англійської мови;

- виховувати здоровий спосіб життя;

- виховувати культуру поведінки в громадських місцях.

Тип уроку: комбінований.

Форми і методи: «Кроссенс», «Т-таблиця», таблиця INSERT, робота в групах, робота в парах.

Обладнання: ІКТ, мультимедійна презентація, роздатковий матеріал.

                                     Перебіг уроку

 

І. Введення в іншомовну атмосферу:

1.Організаційний момент. Бесіда з класом.

2. Повідомлення теми і мети. Мотивація. Робота в групах. ( «Кроссенс», Слайд №1, №2, №3).

ІІ. Основна частина уроку:

1)  Перевірка домашнього завдання. Обговорення мультимедійних презентацій на тему «Healthy Food», підготовлених учнями.

2) Розвиток навичок аудіювання:

- складання пазлу «Healthy and Unhealthy Food» за допомогою програми Learning Apps в режимі Інтернет;

- перегляд відео на тему «Fast Food»;

- заповнення Т-таблиці ( «За» чи «Проти» фаст фудів).

3) Розвиток навичок читання:

- бесіда з учнями: What types of restaurants do you know?;

- читання тексту «Types of Restaurants»;

- робота в групах ( заповнення таблиці INSERT-Я це знав, Я цього не знав, Це було цікавим для мене);

4) Розвиток граматичних навичок та навичок письма:

- повторення структур утворення умовних речень 3 типів ( Слайд №4);

- виконання граматичних завдань (диференціація);

- самоперевірка ( Слайд № 5);

5) Розвиток навичок говоріння:

- робота в парах ( учні отримують меню страв з цінами і цікавляться один у одного що б він замовив, маючи лише 5, 10 або 15 доларів).

 ІІІ. Заключна частина уроку:

1. Підведення підсумків уроку.

2. Домашнє завдання ( Слайд №6):

-виконати вправу 1, сторінка 129;

- виготовити буклет на тему: « Меню мого власного ресторану».

3. Оцінювання.

 

 

 

doc
Додав(-ла)
Кащенко Ірина
Додано
14 жовтня 2019
Переглядів
690
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку