Вебквест "Around the UK"

Про матеріал
Даний матеріал містить завдання краєзнавчого спрямування для учнів 8-11 класів, активізує їх лексичний запас та сприяє розвитку навичок комунікативного спілкування.
Перегляд файлу

Dear friends!

Сподіваюся, ви любите подорожувати! Тож запрошую вас у захоплюючу подорож Великобританією, під час якої ви дізнаєтесь багато нового та цікавого про Сполучене Королівство.

Наша подорож  триватиме тиждень. Щодня  ви будете отримувати нове завдання. За правильні відповіді на ваш рахунок будуть додаватися бали.

Відповіді від учасників прийматимуться  кожного дня  на електронну адресу pucenko_sveta@ukr.net або у письмовому вигляді.

До наступного завдання допускаються лише ті учасники, які виконали попередні завдання.

Переможцем стане учасник, який набере найбільшу кількість балів!!!!!

Призер отримає солодкий подарунок, а інші учасники будуть нагороджені сертифікатами про участь у веб-квесті "Around the UK".

Тож рушаємо?????

Let's go!!!!

Успіхів всім!!!

Good luck!

Task № 1

Monday, February, 11th

Вітаю вас з початком нашої незабутньої подорожі!!!

Отже, вирушаємо до Об'єднаного Королівства Великобританії!!! А до  якої  ж з її частин ми з вами відправимося сьогодні? На жаль, це питання є частиною завдання.... А ось і воно!

"Я, намагаюся не відставати від сучасних технологій, йти в ногу з часом, тому прийнялася за опанування Інтернету...))) То ж .блукаючи в просторах відеосервісу Youtube натрапила на досить цікаве та пізнавальне відео про країну, площа якої становить 78 772 кв.км. Столиця цієї країни - це місто, в якому щорічно відбуваються неперевершені фестивалі...

Назва цієї країни походить від латинської назви гельських племен... 5 327 700 чоловік населяють країну, про яку йде мова....

Отже, маю для вас такі завдання!!! Завантажуйте через QR код це відео, уважно перегляньте його і відповідайте із задоволенням на запитання!!!

 

За кожну правильну відповідь ви отримаєте відповідну кількість балів.

1. Про яку країну йде мова у відеоролику?  ( 1 бал)

2. Як називається прапор цієї країни? (1 бал)

3.  Якщо ви назвете видатних людей цієї країни (2-3 чол.) - поповните свою скарбничку ще 2 балами.

5. За цікаву інформацію про дану країну (обсягом 5-6 речень англійською мовою) ви будете нагороджені від мене ще 3 балами. Інформація може стосуватися будь-яких цікавих фактів про країну. 

Чекаю на ваші відповіді !

Успіхів вам!!!

Good luck!

 

І пам'ятайте, до ІІ завдання будуть допущені ті учасники, які виконають І завдання.

Task № 2

Tuesday, February, 12th

 

Вітаю вас, English language learners!!!

Перше завдання вже позаду... Ми з вами на вірному шляху! Ми побували у таємничій та загадковій країні Великобританії - Шотландії... Сьогодні я вас хочу запросити продовжити нашу мандрівку і вирушити до наступної країни...      

Це країна постійних дощів та туманів

"Мандруючи вулицями цього міста, думаю....Тут мріє побувати будь-який мандрівник. Британська столиця, що розкинулася на берегах Темзи, вабить до себе туристів неповторним колоритом, притаманним тільки їй. Цікаві місця я побачила тут - і це не тільки історичні споруди, музеї, площі і мальовничі сади, але і сучасні хмарочоси, і торгово-розважальні комплекси. Але одну видатну пам'ятку я не встигла оглянути через те, що почався дощик...  

Дивлячись на цю дощову хмарку визначте за допомогою слів-асоціацій, яку видатну пам'ятку британського міста мені не довелося відвідати?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Правильна відповідь принесе вам 1бал, фото цієї пам'ятки додасть ще 2 бали, а цікава інформація про споруду (обсягом 3-4 речення англійською мовою) поповнить ваш рахунок ще трьома балами.)))) До речі, за назву країни, в якій ми з вами перебуваємо - теж можно отримати 1 бал!!!

Успіхів вам, друзі!!!

Чекаю ваші відповіді!

Good luck!

 

Task № 3

Wednesday, February, 13th

 

Hello, my friends!

 Два випробування ви вже подолали - дісталися екватору! Я рада, що вже визначилися безперечні лідери змагання!

Pанок почався у мене сьогодні цікаво та несподівано!  Прокинулась я невідомо в якій країні... Мабуть, чарівність моїх снів робить свою справу . Подорожую, навіть,  уві сні! 

Завітав до мене сьогодні листоноша  з чудернацьким листом у якому було це фото.

Image result for wales

 

 

 

 

 

 

 

Може ви допоможете його розшифрувати? Цікаво, яким чином цей дивний малюнок підкаже вам відповіді на запитання? Але я впевнена -  ви впораєтесь!!!

Тож вперед!

1. Назвіть столицю країни.  ( 1бал)

2. Зображення прапору цієї країни додасть вам ще 2 бали.

3. Скільки старовинних замків налічується в даній країні? ( 1бал)

4. Перерахуйте чотири фільми, які знімалися в мальовничих місцях цієї країни (1 фільм - 1 бал)

5. Wales has.......Продовжіть речення англійською мовою! (1 речення - 1 бал)

Зустрінемося в наступній країні!!!

Good luck!

Task № 4

Thursday, February, 14th

 

Hello everybody!

Привіт всім учасникам надзвичайної подорожі «Around the UK»!!! Так непомітно, цікаво та захоплююче ми з вами дійшли до останнього випробування нашого веб-квесту.

Всі попередні завдання ви з легкістю подолали))) Отже, я з великим задоволенням хочу запросити вас до останньої країни нашої подорожі навколо Великобританії! То ж вперед!!!

Звертаюся до вас зі своїм останнім завданням. Ми з вами знаходимось в країні, одним із символів якої, є персонаж, зображений на малюнку зібраного пазлу. Саме склавши цей пазл, ви зможете вірно визначити назву країни). Тож починаємо!

Скануйте та відповідайте!

 

 

 

А переглянувши цікаве відео Ольгерда Баранского про цю країну у відеосервісі Youtube, ви із впевненістю зможете відповісти на мої запитання.

 

1.     Назва країни, в якій ми з вами перебуваємо ( 1 бал)

2.     Продемонструйте прапор та герб країни ( 2 бали – по 1 за кожне  фото)

4.     Назвіть столицю цієї країни ( 1бал)

5.     Проаналізувавши відео та оглянувши мальовничі краєвиди загадкової країни створіть мотиватор із закликом подорожі до цієї країни англійською мовою! (оцінюється 5 балами)

Наприклад:

 

 

 

Good luck!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Балух Ольга
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
doc
Додано
26 липня 2019
Переглядів
1414
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку