,,Веселі старти" 1-4 класи

Про матеріал
Спортивні свята і розваги використовуються з метою активації фізкультурно-масової роботи, підвищення рівня тереотичної підготовленості, рухової активності, формування мотивації до самостійних занять, а також інтересу до занять фізичною культурою .
Перегляд файлу

 

Мета: Прищеплювати школярам  любов до спорту, до занять спортивною підготовкою. Шляхом проведення "Веселих стартів”, колектив згуртовується, діти починають розуміти значення слова "дружба

Вчитель : Дорогі діти! Сьогодні ми зібралися з вами на  цьому стадіоні, щоб провести спортивні змагання "Веселі старти”,  а також подивитися, які ви спритні, розумні, винахідливі.  Адже знаєте, що коли людина займається спортом, то вона і красива і здорова. У сьогоднішніх змаганнях братимуть участь команди 1- 4 кл.

1.Конкурс

Наступним конкурсом буде "Передай м’яч по верху  ”.  Кожен з учасників по черзі повинен передати м’яч над головою  іншому , а потім взяти м’яч в руки і прибігти назад.  Цей конкурс оцінюїться в 1 бал. Почали!

2.Конкурс

Наступним конкурсом буде "Передай м’яч  по низу ”.  Кожен з учасників по черзі повинен передати м’яч по низу іншому , а потім взяти м’яч в руки і прибігти назад.  Цей конкурс оцінюїться в 1 бал. Почали!

3.Конкурс

 «Човниковий» біг 4х9м

4. Конкурс

Наступним конкурсом буде "Передай м’яч  сідай ”.  Кожен з учасників  ловить м’яч від капітана і рисідає. Хто швидше закінчить передавати м’яча той виграє.

5. Конкурс

Наступним конкурсом буде « Передай швидко м’яча». Всі гравці стають у коло, і передають м’яча швиденьког по колу. В кого впаде м’яч з рук той виходить з гри, Виграє той, хто залишається останній.

Нагородження команд

 

 

 

 

docx
Пов’язані теми
Фізична культура, Сценарії
Додано
26 липня 2021
Переглядів
421
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку