Від екології — до родини

Про матеріал
Від екології — до родини Під такою навою провели ігровий прес-клуб під час заняття гуртка «Точка зору» ЦДЮТ № 5 м. Харкова на базі 136-ї школи з нагоди Міжнародного дня сім’ї. Під час ігрових вправ обговорили актуальні теми екології та безпосередньо життя в родині, адже саме в родинному середовищі має розпочинатися екологічне виховання, відповідальне ставлення до природи та оточуючих. Леонід Гапєєв, керівник гуртка «Точка зору» ЦДЮТ № 5 м. Харкова, член Національної спілки журналістів України
Перегляд файлу

Від екології — до родини

 

Під такою навою провели ігровий прес-клуб під час заняття гуртка «Точка зору» ЦДЮТ № 5 м. Харкова на базі 136-ї школи з нагоди Міжнародного дня сім’ї. Під час ігрових вправ обговорили актуальні теми екології та безпосередньо життя в родині, адже саме в родинному середовищі має розпочинатися екологічне виховання, відповідальне ставлення до природи та оточуючих.

Багатодітні, матеріально забезпечені, творчо розвинені, а ще й такі, що перебувають у складних життєвих обставинах і не тільки. Родини бувають дуже різні, аналогічно тому, як у природі бувають різні стани, різні екологічні проблеми. Особливо сьогодні, коли людська цивілізація, на превеликий жаль, руйнує природу. От і живемо у таких реаліях.

Про це все варто говорити, ці теми актуальні для проведення творчого дослідження. І кожна дитина різного віку хоче бути почутою дорослими. Особливо під час таких цікавих заходів, коли запрошуємо до участі в якості гостя ефіру нашого медіапартнера. Це Молодіжне громадське телебачення «Фест ТФ» разом із його лідером Олександром Васильцовим. Такі неформальні дискусії про екологію і родину відбуваються у дружньому колі вчителів та старшокласників, словом сучасна педагогіка партнерства в дії! Продовжили і завершили спілкування розповідями про жорстке сучасне життя різних родин. Малюнки у таких випадках допомагають молоді самовиразитися. Такі креативні моменти спілкування нагадують про те, що у кожного родини різні. Але у будь-якому випадку треба поважати рідних, цінувати і берегти родинне середовище сучасного людського буття.

Леонід Гапєєв,

керівник гуртка «Точка зору» ЦДЮТ № 5 м. Харкова

 

doc
Додав(-ла)
гапєєв леонід
Додано
17 червня 2021
Переглядів
306
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку