ВІДГУК атестаційної комісії про роботу директора школи у міжатестаційний період

Про матеріал
ВІДГУК атестаційної комісії Переїзнянської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів про роботу директора школи у міжатестаційний період 2019-2020 рр
Перегляд файлу

ВІДГУК

атестаційної комісії Переїзнянської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

про роботу директора школи у міжатестаційний період 2019-2020 рр.

 

ПІБ

директор школи;

кваліфікаційна категорія «спеціаліст першої категорії»,

який атестується атестаційною комісією

відділу освіти Бахмутської райдержадміністрації

на відповідність займаної посади

 

(ПІБ) має повну вищу педагогічну освіту (закінчив Слов’янський державний педагогічний університет в 2001 році) за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти» та здобула кваліфікацію вчителя математики та основ інформатики. Працює за отриманим фахом у Переїзнянській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів з 2002 року. Загальний стаж педагогічної діяльності 18 років.

(ПІБ) має кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії», присвоєну рішенням атестаційної комісії відділу освіти Бахмутської районної державної адміністрації від 04 квітня 2018 року.

У 2019 році (ПІБ) підвищив кваліфікацію в Донецькому облІППО з питання «Освітній менеджмент Нової української школи» та Навчально-науковому професійно-педагогічному інституті Української інженерно-педагогічної академії з питання «Управління закладом освіти».

Досвідчений педагог, здібний адміністратор, умілий організатор колективу однодумців. За його ініціативи було започатковано ряд загальношкільних заходів, розроблено концептуальні засади навчально-виховної діяльності школи, змодельовано інноваційні форми організації освітнього процесу Нової української школи.

Достатній рівень управлінської культури директора школи характеризується застосуванням демократичного стилю керівництва, створеним у колективі сприятливим соціально-психологічним кліматом, розвитком творчих здібностей та зростанням професійної майстерності вчителів школи, колегіальним підходом до управління освітнім закладом, використання сучасних технологій управління та формування стратегії розвитку школи, що ґрунтується на глибокому аналізі кадрового, навчально-методичного й матеріально-технічного забезпечення навчально-виховного процесу.

Використовуючи творчий підхід до справи, забезпечує вміле управління освітнім процесом, контрольно-аналітичною діяльністю. Під час контролю за викладанням предметів забезпечує розумне поєднання контролюючих та інструктивних методичних функцій, надає методичну допомогу тим вчителям, хто її потребує.

Постійно піклується питанням зміцнення матеріально-технічної бази школи через співпрацю з постійними спонсорами, участь в грантових проектах та творчих конкурсах. Здійснює зв'язок з місцевими органами влади.

Дотримується педагогічної етики, поважає гідність учнів, педагогів, працівників школи. Йому властива демократичність і справедливість при прийнятті важливих управлінських рішень. Забезпечує здорові та безпечні умови праці, навчання, виховання. Користується авторитетом серед учнів, батьків, працівників школи, односельців.

Атестаційна комісія Переїзнянської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів вважає, що (ПІБ) відповідає займаній посаді.

 

Голова атестаційної комісії Переїзнянської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

 

 

 

Н.В.Сідова

 

 

 

Ознайомлений

 

(ПІБ)

 

 

 

 

docx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
29 лютого 2020
Переглядів
3613
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку