ВІДГУК атестаційної комісії про роботу педагогічного працівника у міжатестаційний період

Про матеріал
Вчитель хімії та біології; кваліфікаційна категорія «спеціаліст другої категорії», яка атестується атестаційною комісією Переїзнянської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів на підтвердження раніше присвоєної кваліфікаційної категорії «спеціаліст другої категорії»
Перегляд файлу

ВІДГУК

атестаційної комісії Переїзнянської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

про роботу педагогічного працівника у міжатестаційний період 2015-2020 рр.

 

ПІБ

вчитель хімії та біології;

кваліфікаційна категорія «спеціаліст другої категорії»,

яка атестується атестаційною комісією

Переїзнянської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

на підтвердження раніше присвоєної кваліфікаційної категорії

«спеціаліст другої категорії»

 

(ПІБ) має повну вищу педагогічну освіту (закінчила Луганський національний педагогічний університет імені Тараса Шевченка в 2007 році) за спеціальністю «Біологія» та здобула кваліфікацію біолога, вчителя біології. Працює вчителем хімії та біології в Переїзнянській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів з 2005 року. Загальний стаж педагогічної діяльності 21 рік.

(ПІБ) має кваліфікаційну категорію «спеціаліст другоїкатегорії», присвоєну рішенням атестаційної комісії Переїзнянської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів від 14.03.2015 року. У поточному навчальному році має педагогічне навантаження 15,5 годин на тиждень в 5-9 класах.

У 2018 році (ПІБ) підвищила кваліфікацію в Навчально-науковому професійно-педагогічному інституті Української інженерно-педагогічної академії на очно-дистанційних курсах для вчителів хімії та біології з питання «Впровадження інтерактивних технологій на уроках хімії та біології».

Вчитель має достатній рівень науково-теоретичної та практичної підготовки. Добре володіє сучасними формами, методами організації освітнього процесу. На достатньому рівні володіє інформаційними технологіями та застосовує комп’ютерний супровід під час проведення уроків.

Постійно працює над розвитком пізнавальної та творчої активності учнів, уміло керує їх самостійною діяльністю На достатньому рівні проводиться робота з обдарованими учнями, готує учнів до участі в предметних учнівських олімпіадах, конкурсах. Її вихованці постійно беруть участь у Міжнародному природничому конкурсі «Колосок», за що отримують сертифікати.

Працюючи над проблемою «Впровадження інтерактивних технологій  на уроках природничого циклу», застосовує методи інтерактивного навчання, групову та колективну форми роботи. Намагається впроваджувати індивідуально-диференційований підхід до учнів. З метою саморозвитку та самоосвіти, брала участь в авторських вебінарах, за що отримала сертифікати.

Вчитель є керівником шкільного методичного об’єднання вчителів природничо-математичного циклу, виступає з доповідями, проводить відкриті уроки.

(ПІБ) працює над своїм фаховим самовдосконаленням та ділиться педагогічним досвідом. Брала участь у районному етапі «Учитель року» в номінаціях «Учитель біології» та «Учитель хімії».

Має активну життєву та громадську позицію. Вимоглива до себе та учнів. Користується повагою серед учнів та їх батьків.

Атестаційна комісія Переїзнянської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів вважає, що (ПІБ)  відповідає займаній посаді та може бути атестована на підтвердження раніше присвоєної кваліфікаційної категорії «спеціаліст другої категорії».

 

Голова атестаційної комісії Переїзнянської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

 

 

(ПІБ)

 

 

 

Ознайомлена

 

(ПІБ)

 

 

 

 

docx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
29 лютого 2020
Переглядів
1777
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку