Відкритий методичний захід

Про матеріал
Сценарій узагальнюючого свята, котре якнайкраще допоможе провести церемонію нагородження працівників за навчальний період. Нестандартна форма проведення об'єднає увесь колектив, підтримає атмосферу урочистості.
Перегляд файлу

 

 

Шановні панянки, ми раді вас вітати в нашому затишному закладі дошкільної освіти на щорічному методичному пікніку під девізом «forward and not stop» що означає «Вперед і не зупинятися». На сьогоднішній день наш дитячий садок перетворився на частинку Франції, бо саме у Франції найталановитіші люди можуть отримати таку бажану нагороду Канського фестивалю.  Тож Час відкривати наш методичний пікнік, наш Канський фестиваль.

Виступ (пісенний номер)

Ви вже мали можливість сфотографуватися біля нашої червоної доріжки, Ейфелевої вежі, біле експозиції привезеної з самого Лувру, відвідали алею зірок, але найголовніша подія чекає на вас  попереду – це церемонія нагородження. Бо нагороди вже чекають на своїх власників.

А проведуть церемонію вручення нагород наші почесні члени журі і зараз ми надаємо їм слово, тож вітайте завідувача КДНЗ №2 до слова запрошуємо начальника відділу освіти департаменту соціально- гуманітарної політики, та консультанта комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників»

Сьогодні незабутня урочиста мить вручення нагород Канського фестивалю. То що ж  хай ця незабутня і урочиста мить, гучною музикою зараз прозвучить, що сповіщає усіх нас номінаціям з’явитись час.

А номінації на нашім фестивалі сьогодні представлені з оновленого Базового компоненту дошкільної освіти, а саме

  1. Особистість дитини
  2. Дитина в світі мистецтва
  3. Дитина в соціумі
  4. Гра дитини
  5. Мовлення дитини
  6. Дитина в природному довкіллі
  7. Дитина в сенсорно – пізнавальному середовищі

Отже переходимо до першої номінації «Особистість дитини» в якій були представлені всі ЗДО міста Вільногірська. В цьому  році в цій номінації були розглянуті роботи педагогів, які якнайкраще розуміють роль ранкових зустрічей в ЗДО увага на екран.

Завершуючи перегляд даної номінації, просимо вийти до нас… Які вручять грамоти переможцям конкурсу  «Ранкових зустрічей».

Дякуємо Вам за нагороди.

А зараз ми з вами переходимо до наступної номінації, яка називається «Дитина в світі мистецтва».

Звісно яким би був наш Канський фестиваль без мистецтва мовлення та культури. І до вашої уваги представляємо роботи, які були надіслані на Всеукраїнський фестиваль мов та культур.

Роботи були просто карколомні, а тому потребують нагород. Просимо вийти до нас...

Дякуємо, просимо Вас зайняти місце в залі.

Наступна номінація «Дитина в соціумі» вперше представлена на Канському фестивалі. Наші колеги педагоги є професіоналами своєї справи і на розсуд журі надіслали свої кращі фотороботи за темою «Вишиванка серце - України» Просимо вашої уваги на екран, щоб для перегляду фотоматеріалів.

Роботи були створені авторами, які чекають на свої нагороди. Просимо вийти до нас ... Які вручить нагороди.

Дякуємо просимо Вас зайняти місце в залі.

Переходимо до наступної номінації «Гра дитини». Ця номінація не звичайна, а напрочуд цікава в ній ми пропонуємо вам  розділитися на підгрупи   і ознайомитися з грою стратегією  «Смаколики від Клопотенка або Нealthy food» в рамках майстер – класу «Смачно, корисно, барвисто». 

Шановні панянки до нас сьогодні приїхав незвичайний гість, який чекає на зустріч з усіма вами. Підтримаєте його шаленими оплесками

Виступ (сценка міма)

Просимо шановні пані вашої уваги! Ми переходимо до наступної номінації, яка називається «Мовлення дитини».

В цій номінації до вашої уваги роботи вихователів, які приклали максимум зусиль, щоб їхні вихованці прийняли участь в конкурсі «Поетичний рушничок»

Увага на екран.

Вихованці продемонстрували неабиякі таланти і звісно заслужили на свої нагороди, які були вручені кожному із них в закладах дошкільної освіти в яких вони навчаються. Але хочеться продовжити церемонію нагородження за це гарне міське свято, тому ми запрошуємо вийти до нас ...

Дякуємо вам за нагороди 

А ми з вами переходимо до наступної номінації  «Дитина в природному довкіллі». Ця номінація представлена роботами вихователів, приймали участь у таких виховних заходах як «Урок доброти», «Допоможемо птахам». Увага на екран.

І ось остання на сьогодні номінація «Дитина в сенсорно пізнавальному просторі» в якій ми переглянемо роботи наших педагогів за конкурс «Математичний кейс». Увага на екран.

Переглянуті фотографії ще раз підкреслюють скільки любові вкладено в кожну групу в кожний осередок. Всього цього можливо досягнути лише під керівництвом умілого, професійного активного керманича, якими і є наші завідувачки. Для нагородження запрошуємо ...

Які вручать таку бажану нагороду, щоб ця подія запам’яталася нам надовго. Шановні члени журі просимо вас сказати заключне слово.

А ще я знаю що наші завідувачі всіх закладів ЗДО хочуть теж щось сказати.(слова завідувачів, вручення статуеток)

Всі номінації були переглянуті. Всі зірки отримали свої нагороди. Всі колективи отримали свою статуетку Канського фестивалю на нашому методичному пікніку під девізом «forward and not stop» тож не будемо зупинятися і завжди рухатися вперед. Щоб дійсно бути завжди активними і не зупинятися ніде пропонуємо вам цей хореографічний флешмоб

Ваш зірковий шлях наші любі педагоги продовжиться у нових навчальних роках за участю в інших конкурсах з новими номінаціями.

Нам було дуже приємно розділити це свято з усіма вами. Ми хочемо щоб ви були щасливі і прагнули йти до нових звершень. Тільки з вірою в серці, з вірою у себе і в краще майбутнє нашої України ми зможемо подолати все.

Ми не кажемо Вам прощавайте ми кажемо до нових зустрічей

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

doc
Пов’язані теми
Дошкільна освіта, Сценарії
Додано
23 жовтня 2021
Переглядів
326
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку