Відкритий урок-проєкт Як зробити урок математики цікавим

Про матеріал
Відкритий урок-проєкт "Як зробити урок математики цікавим". Учнівська презентація групи №1
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Середино – Будська ЗОШ І – ІІІ ступенів №2 Урок – проект. Математика. 10 клас. Економічний профіль.

Номер слайду 2

Мета уроку Привернути увагу учнів 10 класу до проблеми вивчення математики в старшій школі. Показати значущість вивчення математики. Зібрати цікаві творчі доробки учнів. Дати поради школярам.

Номер слайду 3

Відношення учнів до уроку математики 2 Як створити ситуацію успіху на уроці математики? 3 Де застосовують набуті знання з математики? 4 Навіщо сучасним школярам потрібна математика? 1 Питання для дослідження Яким бачать школярі урок математики у школі майбутнього? 5

Номер слайду 4

Виконавці проекту Дослідники Соціологи Кореспонденти Літератори Фантасти

Номер слайду 5

Результати роботи Радіан Гіпербола Веселі інтеграли Апофема Логарифмус

Номер слайду 6

Математика – це світогляд! Математика – це філософія! Математика – це сенс мого життя! Для мене математика – це … (висловлювання моїх випускників) Математика – це щасливе майбутнє Математика – це заможне життя!

Номер слайду 7

Математика – це успіх у житті! Математика – це працьовитість, завзятість, терпіння. Математика – це універсальна мова. Математика – це авторитет в очах майбутніх дітей. Математика – це щось містичне. Для мене математика – це … (висловлювання моїх випускників)

Номер слайду 8

Зняття страху Оцінка – це завжди нагорода за будь-яку діяльність Внесення мотиву Text Text Важливість зусиль в будь-якій діяльності Висока оцінка дрібнички Вивчення математики приносить радість Повинні працювати емоції Кожне завдання повинне дивувати учня Авансування успішного результату Мобілізація активності Створення ситуації успіху на уроці

Номер слайду 9

Математика – це світогляд! Математика – це філософія! Математичні закони – це вже готова конституція! У математиці дозволено все, що не заборонено! Дійти до розгадки задачі можна різними шляхами. Головне – не порушувати закони!

Номер слайду 10

ppt
Додав(-ла)
Герман Людмила
Додано
18 березня 2021
Переглядів
466
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку