Відкриваємо Україну!

Про матеріал
Буває, часом сліпну від краси. Спинюсь, не тямлю, що воно за диво, – оці степи, це небо, ці ліси, усе так гарно, чисто, незрадливо, усе як є – дорога, явори, усе моє, все зветься – Україна. Така краса, висока і нетлінна, що хоч спинись і з Богом говори. Ліна Костенко Запрошуємо пройти інтелектуальну вікторину про Україну для дітей та дорослих, школярів та студентів. Цікаві питання з відповідями. Проводьте приємно, цікаво і з користю свій вільний час. Грайте у вікторину, відповідайте на запитання, з'ясуйте, як добре ви знаєте тему "Відкриваємо Україну", та дізнайтесь нові цікаві факти про свою Батьківщину. Питання в кожній вікторині об'єднані певною темою і розраховані для інтелектуалів різних вікових категорій - як для учнів початкових класів, так і для старшокласників та дорослих відвідувачів сайту.
Перегляд файлу

Відкриваємо Україну!

Буває, часом сліпну від краси.

 Спинюсь, не тямлю, що воно за диво,

– оці степи, це небо, ці ліси,

усе так гарно, чисто, незрадливо, 

усе як є – дорога, явори, усе моє,

 все зветься – Україна. 

Така краса, висока і нетлінна, 

що хоч спинись і з Богом говори. 

Ліна Костенко

Запрошуємо пройти інтелектуальну вікторину про Україну для дітей та дорослих, школярів та студентів. Цікаві питання з відповідями. Проводьте приємно, цікаво і з користю свій вільний час. Грайте  у вікторину, відповідайте на запитання, з'ясуйте, як добре ви знаєте тему "Відкриваємо Україну", та дізнайтесь нові цікаві факти про свою Батьківщину.

Питання в кожній вікторині об'єднані певною темою і розраховані для інтелектуалів різних вікових категорій - як для учнів початкових класів, так і для старшокласників та дорослих відвідувачів сайту.

https://lh3.googleusercontent.com/proxy/LZxk4QT42BfJ60J_uKdnF5H2x25XDCYyW_x7y0VGIi3bjzKX0UUfYja-uAa8GNSALY13F7Abl5dSvoU9a1pYsyfyl8007TawwlVz0sqkSwf1R29V_DorFWkrP41y0ISpchdo8DeHjXp5IJNyKmqwSyj9sH3ixahN-VZInCPmZiTAsogg

 

https://sites.google.com/view/digital-resources2023-2024/%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%94%D0%BC%D0%BE-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%83

 

 

docx
Додано
27 березня
Переглядів
68
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку