Виготовлення вишитої закладинки

Про матеріал
Виготовлення вишитої закладинки - це творчий процес, який дозволяє створити унікальний аксесуар для книги. У цьому доповіді ми розкриємо всі таємниці виготовлення, починаючи від підбору матеріалів та інструментів до декорування та персоналізації закладинки.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Виготовлення вишитої закладинки для книги. Виготовлення вишитої закладинки - це творчий процес, який дозволяє створити унікальний аксесуар для книги. У цьому доповіді ми розкриємо всі таємниці виготовлення, починаючи від підбору матеріалів та інструментів до декорування та персоналізації закладинки.by Gelenka. S

Номер слайду 2

Призначення вишитої закладинки. Запобігання пошкодженню сторінок. Закладинка захищає книгу від зм'якчування та забруднення, зберігаючи її в ідеальному стані протягом тривалого часу. Підкреслення особистого стилю. Вишита закладинка дозволяє виразити свою творчу індивідуальність та внести оригінальність у звичний аксесуар. Подарунок з душею. Вишита закладинка є неповторним подарунком, що викликає естетичну насолоду та виражає турботу про одержувача.

Номер слайду 3

Матеріали та інструменти для виготовлення. Тканина. Виберіть натуральну тканину, таку як льон або бавовна, з відповідним кольором та текстурою для вашої вишивки. Нитки та голки. Використовуйте високоякісні бавовняні нитки та точні голки, щоб зробити ваші вишивки міцними та чіткими. Схеми та малюнки. Знайдіть або створіть схеми та малюнки, які відповідають вашим смакам та стилю, для початку вашої вишивальної пригоди.

Номер слайду 4

Крок за кроком процес вишивання закладинки1 Підготовка та натягування тканини. Підготуйте тканину, знайдіть центр та натягніть її на вишивальне кільце для рівномірної роботи.2 Вишивання основного малюнка. Розпочніть з основного малюнка, вибравши нитки відповідних кольорів та використовуючи вишивальні шви за вашим бажанням.3 Додаткові декоративні елементи. Додайте декоративні шви, намистини або мереживо, щоб прикрасити вашу вишивку та надати їй більшого вигляду.

Номер слайду 5

Варіації вишивки та дизайнів. Вишивка квітів. Створюйте чарівні закладинки з вишитими квітами, які надають кольору та життєрадісності вашим книгам. Вишивка пейзажу. Створюйте вишиванки з візерунками природи, які перенесуть вас у світ спокою та гармонії кожен раз, коли ви читаєте. Вишивка тварин. Прикрасьте ваші книги вишивками зображень тварин, які роблять закладинку симпатичною та привабливою.

Номер слайду 6

Техніки обшивання та фінішування закладинки. Обшивання краю. Закінчіть закладинку обшивкою у фактурному або контрастному кольорі, щоб надати їй додаткової текстури та завершеності. Добавлення підкладки. Покладіть підкладку на задню частину закладинки, щоб її більш стійкою і додати яскравих кольорів. Декоративні елементи. Додайте ґудзики, стрічки або перлини, щоб прикрасити закладинку та зробити її більш унікальною та особливою.

Номер слайду 7

Ідеї декорування та персоналізації закладинки1 Вишивка іменіДодайте особливості, вишивши ваше ім'я або ініціали, щоб зробити закладку по-справжньому особистою.2 Використовуйте цитату. Виберіть улюблену цитату або мудрість та вишивайте її на закладинці, щоб вона надихала вас щоразу, коли ви відкриваєте книгу.3 Зображення улюбленої тварини. Вишивайте малюнок свого улюбленого домашнього улюбленця або дикої тварини, щоб надати особливого чарівного елементу вашій закладинці.

Номер слайду 8

Дякую за увагу!!!

pptx
Додано
3 листопада 2023
Переглядів
160
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку