виховний захід на тему "Значення людяністі та доброти в нашому житті"

Про матеріал
Йдеться про фільм "Цирк метеликів" на основі якого побудована дана тематика
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Виховний захід на тему:«Значення людяності та доброти в нашому житті»Підготував Косюк Микола

Номер слайду 2

Мета:• Навчальна ознайомити учнів з тематикою доброти та людяності. Навчити розрізняти справжню доброту.• Розвивальна розвивати знання про доброту і людяність в нашому житті.• Виховна виховати в учнях людяність та доброту на основі фільму.

Номер слайду 3

Епіграфом сьогоднішнього заходу є: Моє велике бажання – бути людиною. Багато зустрічаю осіб, але мало серед них людей у повному значенні того слова. Зустрівшись з такою людиною, ви відходите від неї кращі. Блаженний Любомир Гузар

Номер слайду 4

Давайте пригадаємо з християнської етики що таке доброта?Доброта — це людська риса, яка полягає в прояві ніжності, турботи, уваги щодо інших, а також у прагненні допомогти оточуючим. А що таке людяність на вашу думку?Людяність – любов, повага до людини, взаємодопомога, добро, справедливість, добрі та щирі відносини до всього живого.

Номер слайду 5

А що таке Справедливість?Справедливість - результати діяльності людини, що відповідає законам держави й моральним нормам.

Номер слайду 6

Запитання до фільму1. Як у фільмі відображено людяність, доброту та співчуття?2. Яким чином головні персонажі фільму виявляють свою людяність у стінах цирку та поза ними?3. Як цирковий атракціон впливає на уявлення про доброту та співчуття у фільмі?Яким чином тема дружби та взаємопідтримки відображається у відносинах між персонажами у цирку?5. Як фільм відображає важливість проявлення доброти та співчуття у відносинах між головними героями?6. Яким чином різні вчинки персонажів відображають їхню людяність та готовність допомагати один одному?

Номер слайду 7

7. Яким чином фільм показує, що доброта може змінити світ та вплинути на життя людей навколо?8. Як фільм показує, що людина може знайти своє місце у світі, незважаючи на свої обмеження та недоліки?9. Як персонажі реагують на виклики та перешкоди, що виникають на їхньому шляху, і як це відображає їхню людяність?

Номер слайду 8

Отже підсумовуючи наш урок ми можемо сказати що людяність,доброта та справедливість є необхідними в нашому житті. Адже як сказано у Євангелії: «Чиніть так само як хочети щоб чинили вам». На завершення уроку давайте помолимося до Пресвятої Богородиці.

Номер слайду 9

Дякую за увагу

pptx
Додано
6 березня
Переглядів
91
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку