Презентація : "Спорт надихає"

Про матеріал

Тема.Спорт надихає.

Мета: збагатити знання про види спорту, їх особливості та значення; відомості про спортсменів; виховувати у дітей цінне ставлення до власного здоров'я та стимулювати бажання дбати про нього; сприяти усвідомленню необхідності ведення здорового способу життя; прищепити інтерес до занять фізичною культурою та спортом.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Виховний захід: “Спорт надихає” Підготувала:вчитель біології Новопразького НВК Бондаренко С.М 2020

Номер слайду 2

Мета: збагатити знання про види спорту, їх особливості та значення; відомості про спортсменів; виховувати у дітей цінне ставлення до власного здоров’я та стимулювати бажання дбати про нього; сприяти усвідомленню необхідності ведення здорового способу життя; прищепити інтерес до занять фізичною культурою та спортом.

Номер слайду 3

Привітання: «Здоровенькі були» , «Дай , Боже, здоров’я» , «Доброго Вам здоров’я» , «Здрастуйте» , «Бувайте здорові» , «Йдіть здорові» тощо.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Питання про спорт *Який м’яч найважчий і найлегший ? *Скільки гравців у футбольній команді? *Скільки білих фігур у шахах? *Як часто проводять Олімпійські Ігри? *Під час якої гри вболівальники кричать «Оле -оле -оле»? *Під час якої гри вболівальники кричать «Шайбу-шайбу»? *В якому виді спорту вдягають рукавиці? *Назвіть зимові види спорту. *Назвіть літні види спорту. *Назвіть ігри ,в яких грають в м’яч. *Що захищає воротар?

Номер слайду 11

Яна Клочкова Видатна українська плавчиня, 4-разова олімпійська чемпіонка Ігор XXVII (Сідней, 2000) і XXVIII Олімпіади (Афіни, 2004), срібна призерка Ігор XXVII Олімпіади. Багаторазова чемпіонка-рекордсменка світу та Європи. Заслужений майстер спорту. За видатні заслуги перед українським народом Яна Клочкова отримала почесне звання "Герой України".

Номер слайду 12

Лілія Подкопаєва Дворазова чемпіонка Ігор XXVI Олімпіади зі спортивної гімнастики

Номер слайду 13

Катерина Серебрянська Чемпіонка Ігор XXVI Олімпіади з художньої гімнастики в особистій першості у багатоборстві

Номер слайду 14

Кличко Володимир Володимирович Олімпійський чемпіон Ігор XXVI Олімпіади в Атланті з боксу в другій важкій вазі (понад 91 кг.)

Номер слайду 15

Олена Петрова Срібний призер XVIII зимових Олімпійських ігор з біатлону в лижній гонці на 15 км. Також призерка чемпіонатів світу та чемпіонка Європи 2004 року

Номер слайду 16

*Руслан Гончаров *Олена Грушина Бронзові призери XX зимових Олімпійських ігор з фігурного катання на ковзанах

Номер слайду 17

Оксана Баюл Чемпіонка XVII зимових Олімпійських ігор у фігурному катанні на ковзанах. Крім олімпійської нагороди в активі фігуристки золота медаль чемпіонату світу 1993 року, та срібна медаль чемпіонату Європи 1994

Номер слайду 18

Наталія Добринська Чемпіонка Ігор XXV III Олімпіади в Пекіні з легкоатлетичного семиборства. Багаторазовий призер чемпіонату світу та Європи

Номер слайду 19

Анна Безсонова Бронзовий призер XXV III Олімпіади з художньої гімнастики в особистій першості.

Номер слайду 20

Валерій Гончаров Чемпіон Ігор XXVIII Олімпіади (Афіни, 2004) зі спортивної гімнастики (вправи на брусах). Срібний призер у командних змаганнях Ігор XXVII Олімпіади (Сідней, 2000), чемпіон України. Заслужений майстер спорту.

Номер слайду 21

Ельбрус Тедеєв Чемпіон Ігор XXVIII Олімпіади (Афіни, 2004) з вільної боротьби. Бронзовий призер Ігор XXVI Олімпіади (Атланта, 1996). Дворазовий чемпіон світу (1996, 1999), чемпіон Європи (1999), чемпіон України. Заслужений майстер спорту.

Номер слайду 22

*Які види спорту ми не охарактеризували детально? *То як звучала тема нашої виховної години? *Що вам найбільше запам’яталося?

Номер слайду 23

Дякую вам за увагу, бажаю вам здоров’я, та розвивати свої фізичні здібності в певному спортивному напрямку. На цьому виховна година закінчена, до побачення.

ppt
Додано
9 грудня 2020
Переглядів
1132
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку