Доповідь на тему "Використання додатка Mentimeter для створення опитування та голосування із зворотним зв’язком у реальному часі на уроках англійської мови для учнів 9-11 класів"

Про матеріал

Використання додатка Mentimeter для створення опитування та голосування із зворотним зв'язком у реальному часі на уроках англійської мови для учнів 9-11 класів

Перегляд файлу

Використання додатка Mentimeter для створення опитування та голосування із зворотним зв’язком у реальному часі на уроках англійської мови для учнів 9-11 класів

ErysbMm2XxfuoZipyLpdxN.jpg

Mentimeter - шведська компанія, що базується в Стокгольмі, яка розробляє та підтримує однойменний додаток, що використовується для створення та проведення миттєвих опитувань в аудиторії та під час вебінарів із зворотним зв'язком у режимі реального часу.

Використовуючи цей інструмент, спікер може дізнатись що думає аудиторія з того чи іншого приводу за допомоги онлайн-голосування через мобільні телефони, планшети або комп’ютери. Метою кампанії є створення ефективної двосторонньої взаємодії на конференціях і зустрічах.

Люди хочуть, аби їх думки та голоси були почутими, вони хочуть взаємодіяти та бути залученими – зазначає Джонні Варстром, співзасновник та виконавчий директор Mentimeter.

У цьому сервісі дуже простий онлайн-редактор, у якому легко і швидко можна додати запитання, опитування, вікторину, інтегрувати слайди, зображення,  GIF-файли, додаючи інтерактиву до своєї презентації. Mentimeter дає змогу виводити результати опитувань у режимі реального часу, завдяки чому учасники презентації можуть активно й ефективно взаємодіяти онлайн.

Як це працює на практиці: cервіс задає кожному з опитуванням ідентифікаційний номер, учасники можуть голосувати в режимі реального часу. Для цього потрібно пройти за адресою menti.com і ввести номер опитування. Aудиторія переходить на сторінку з унікальним ідентифікатором на своїх мобільних телефонах або планшетах і відповідає на запитання. Потрібно менше ніж 30 секунд, аби отримати змогу побачити згенерований перегляд усіх думок учасників щодо визначеного питання. Саме же слайд для взаємодії може бути підготовлений заздалегідь, або створений за лічені секунди.

  • Створення інтерактивних лекцій із залученням вікторин.
  • створювати нескінченне число презентацій / вікторин / опитувань
  • залучати необмежений розмір аудиторії
  • експортувати зображення і PDF
  • 2 питання за презентацію
  • 5 тестів за презентацію

Даний ресурс можна розглядати з позиції його використання на заняттях формату дистанційного навчання. Наприклад, за допомогою сервісу "Mentimeter" можна здійснити вхідний контроль перевірки знань або використовувати його для підбиття підсумків уроку.

 

docx
Додано
11 червня 2023
Переглядів
564
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку