Використання ефективних вправ та прийомів для удосконалення навички читання молодших школярів.Застосування інноваційних технологій у формі гри

Про матеріал
Мета: - створити умови для формування компететностей ,,уміння вчитися" у молодших школярів". - удосконалити уміння і навички читання у формі гри. - визначити форми і методи,які найбільшою мірою допомогли б розвивати швидкість читання молодших школярів. - формувати в учнів мотивацію до навчання за допомогою гри. - розвивати увагу,логічне мислення.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майстер – клас Учителя початкових класів Івановоселищенської гімназії - філії Великокринківського ліцею Моргун Оксани Олександрівни «Використання ефективних вправ та прийомів для удосконалення навички читання молодших школярів. Застосування інноваційних технологій у формі гри»

Номер слайду 2

Мета:- створити умови для формування компетентностей «уміння вчитися» у молодших школярів.- удосконалити уміння і навички читання у формі гри.- визначити форми і методи,які найбільшою мірою допомогли б розвивати швидкість читання молодших школярів.- формувати в учнів мотивацію до навчання за допомогою гри.- розвивати увагу, логічне мислення.

Номер слайду 3

«Гра має важливе значення в житті дитини… Якою буде дитина в грі, такою вона буде і в праці, коли виросте. Тому виховання майбутньої людини відбувається перш за все в грі.» А. С. Макаренко. Працюючи над темою дійшла висновку: Найефективніший спосіб навчити дитину мислити творчо – є гра, особливо гра навчально-розвивальна. Що ж таке навчальна гра? Навчальна гра – це гра, де ігровий процес супроводжується засвоєнням гравцями змісту навчання. Це – гра за змістом, навчання за формою.

Номер слайду 4

НУШенята в Minecraft

Номер слайду 5

Правила Minecraft Board Game: 🎲Виберіть своїх героїв гри🎲Киньте кубик та переміщайтесь по грі 🎲Виконуйте завдання впродовж гри🎲Виграв той, хто першим дістався фінішу

Номер слайду 6

Стів має темно-коричневе волосся, темний колір шкіри, носа і рота, і сині очі. Він одягнений у блакитну футболку (розправлену з боку лівої руки), сині джинси та сірі черевики. Стів

Номер слайду 7

Алекс. У Алекс довге, світло-руде волосся, блідий колір шкіри, темно-зелені очі та рожеві губи. Вона одягнена у світло-зелену футболку (розправлену з обох боків і затягнуту темно-зеленим поясом), коричневі штани та сірі черевики.

Номер слайду 8

Ендермен. Ендермен виглядає як високий чорний гуманоїд із довгими руками, довгими ногами та коротким тулубом. Очі ендермена фіолетового кольору.

Номер слайду 9

Кріпер. Кріпер виглядає як безрукий гуманоїд з чотирма короткими ногами, великими чорними пазурами, зеленою шкірою схожою на листя з невеликою кількістю сірих плям, чорними очима та ротом, вигнутим у сумному (або загрозливому) вираженні.

Номер слайду 10

Дракон Краю. Дракон Краю - це величезний чорний дракон з фіолетовими очима, що горять. Суглоби крил, роги на голові та шипи на спині мають сірий колір.

Номер слайду 11

Почнему гру. Start

Номер слайду 12

Start1234567810911 Finish

Номер слайду 13

Тебе підірвав Кріпер. Повертайся до старту. Start

Номер слайду 14

1 Слайд 8

Номер слайду 15

3

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Ти підірвався на динаміті повертайся до старту. Start. Ти підірвався на динамиті. Повертайся на 3 хід

Номер слайду 18

5 Слайд 8

Номер слайду 19

7 Слайд 8

Номер слайду 20

Ендермен телепортує тебе на 3 хід

Номер слайду 21

Залізний голем перекидає тебе на 7 хід

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Гра закінчилась!

pptx
Додав(-ла)
Моргун Оксана
Додано
20 лютого 2023
Переглядів
425
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку