"Використання ГМО у косметиці"

Про матеріал

В даній презентації зазначено, що ГМО використовується при створенні косметики. Використання натуральних продуктів у косметиці – головна запорука краси і довголіття. У давні часи використовували натуральні продукти у свіжому вигляді, що давало найкращий ефект. А зараз більшість готові віддати за штучну красу – власне здоровʼя!

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Використання ГМО у косметиці Підготувала: Пільгук Тетяна

Номер слайду 2

В якості конкретого прикладу приводится досвід лікаря Кеті Мартін (Центр Джона Іннеса) по створенню більш коритних помідорів за рахунок збільшення в них рівня антоціанів - пігментів, які боряться з вільними радикалами. Помідори були вибрані за их універсальність, адже їх їдят не тільки свіжими, але і в вигляді кетчупа. Сами по собі помідори вже продукують антоціани, але, в основному, вони містяться в листках, і зовсім невеликий їх процент - в мʼякоті помідора. Антоціанидопомагають створювати фіолетовий пігмент, ось чому помідори, в результаті геннихперебудов, змінили свій колір на фіолетовий. Томати зі штучно збільшеною кількістю антоціанів можуть використовуватися в лікуванні раку і серцевих захворювань, так як антоціани змушують організм людини человека виробляти антиоксиданти і боротися з вільними радикалами що , в свою чергу, сприяє омолодженню організму і захищає його від ультрафіолетового випромінювання. Саме з допомогою таких помідорів створюють креми.

Номер слайду 3

ГМО використовується при створенні косметики наприклад, масло каноли в результаті модифікації виробляє більше лауриновойї кислоти (основний інгредієнт мила і миючих засобів), при тому, що ціна для кінцевого покупця знижується.

Номер слайду 4

Використання натуральних продуктів у косметиці – головна запорука краси і довголіття. У давні часи використовували натуральні продукти у свіжому вигляді, що давало найкращий ефект. А зараз більшість готові віддати за штучну красу – власне здоровʼя!

Номер слайду 5

Використання новітніх технологій, досягнень науки та техніки спростили і удосконалили процес користування косметичними засобами. Переворот у цій галузі зробили досягнення у генній інженерії. АЛЕ…

Номер слайду 6

Без коментарів. Використання ГМО в косметиці може призвести до непередбачуваних наслідків. І замість довгоочікуваного омолодження можна, навпаки, постаріти.

Номер слайду 7

Звертайте увагу на склад косметичної продукції. Уникайте написів іноземною мовою. Вибирайте ту продукцію, яка містить мінімум барвників, ароматизаторів, стабілізаторів та консервантів.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Іноді дитяча косметика може бути не лише корисною, а й небезпечною. Шановні мами, бережіть своїх дітей від такої продукції!

Номер слайду 10

Не йдіть на такі жертви!!! Використовуйте косметику самої природи!!!

ppt
Додано
8 січня 2019
Переглядів
866
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку