Використання Jamboard

Про матеріал

Використання інтерактивної дошки під час проведення дистанційних уроків.Можливо використовувати на всіх етапах уроку.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках правознавства

Номер слайду 2

Jamboard. Нова інтерактивна дошка від Google, покликана допомогти без проблем передати власні ідеї, працювати та допрацьовувати цікаві креативні рішення спільними зусиллями. Базується цей девайс на хмарних технологіях, тож користуватися ним можна з будь-яких гаджетів. І все в режимі реального часу.

Номер слайду 3

На відміну від звичайної дошки, Jamboard не має обмежень за кількістю учасників, які можуть одночасно малювати на ній. До того ж усе, що намальовано на онлайн-дошці, можна зберегти на Google Drive: матеріали записані на Google Jamboard, нікуди не зникнуть із часом.

Номер слайду 4

Чому варто спробувати дошку Google Jamboard?Інтерфейс сервісу настільки інтуїтивно зрозумілий і зручний, що перед початком роботи навіть не потрібно вчитися. Дошка Jamboard містить повний набір функцій малювання, а також можливості для управління різними пензлями, розпізнавання рукописного введення тощо. На дошку можна завантажувати файли з Google Диску.Із мобільного додатка Google Jamboard ви можете створити нову Jam-сесію і потім дозволити підключитися до неї з будь-яких інших пристроїв необмеженій кількості учасників, де б вони не знаходилися (при наявності у всіх учасників доступу до Інтернету).

Номер слайду 5

Чому варто спробувати дошку Google Jamboard?У браузерному та мобільному додатках Google Jamboard є віртуальна лазерна указка, яку ви можете включити під час презентації. Усі переміщення вашої указки по поточній сторінці Jam-сесії відображатимуться в реальному часі у вигляді віртуальної світлової плями. Сервіс має необмежені можливості для роботи з ескізами, таблицями та діаграмами. Редагувати та змінювати їх можна в реальному часі.

Номер слайду 6

Організація групових проєктів Учні працюють разом, щоби побудувати схему чи створити плакат. Учитель може в реальному часі слідкувати за діяльністю кожного учасника проєкту та бачити результати групової роботи.

Номер слайду 7

Правограм1. Ім’я2. Статус3. Походження4. Вчинки, поведінка5. Риси характеру6. Коло спілкування (друзі, вороги).

Номер слайду 8

Сайт Jamboard: https://jamboard.google.com/. Перейдіть за посиланням та натисніть на кнопку «+». Далі ви можете ознайомитися з функціоналом сервісу.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Праута Наталія Михайлівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
1 грудня 2021
Переглядів
680
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку