Використання ламінованих карток на уроках англійської мови як засіб активізації пізнавальної діяльності учнів.

Про матеріал
Використання ламінованих карток на уроці – це практичне та багаторазове використання роздаткового матеріалу для вчителя та захоплююча навчальна гра для дітей. Просто підібравши інший текст до сюжету можна використати ці картки як для пояснення нового матеріалу так і для перевірки уже сформованих знань чи просто на етапі релаксації. Все що необхідно для роботи – це підібрати сюжет (заламінутати картинку), скласти до нього завдання (це зі сторони вчителя), а дітям необхідно просто мати кольорові фломастери або маркери. Такі завдання легко перевіряти як особисто вчителем так і застосовуючи взаємоперевірку. По закінченні роботи картки достатньо витерти вологими серветками (або інколи знадобиться антисептик) і картки готові знову до використання. Картки можна застосовувати у будь-якому класі і до будь-якої теми – це лише питання фантазії педагога.
Перегляд файлу

Використання ламінованих карток на уроці – це практичне та багаторазове використання роздаткового матеріалу для вчителя та захоплююча навчальна гра для дітей. Просто підібравши інший текст до сюжету можна використати ці картки як для пояснення нового матеріалу так і для перевірки уже сформованих знань чи просто на етапі релаксації. Все що необхідно для роботи – це підібрати сюжет (заламінутати картинку), скласти до нього завдання (це зі сторони вчителя), а дітям необхідно просто мати кольорові фломастери або маркери. Такі завдання легко перевіряти як особисто вчителем так і застосовуючи взаємоперевірку. По закінченні роботи картки достатньо витерти вологими серветками (або інколи знадобиться антисептик) і картки готові знову до використання. Картки можна застосовувати у будь-якому класі і до будь-якої теми – це лише питання фантазії педагога. Ось де-кілька варіантів:

  1. Вивчення прийменників місця (5 клас)

 

Number 1 is under the chair.

Number 2 is on the bed.

Number 3 between pictures.

Number 4 is in front of the bed.

Number 5 is behind the window.

Number 6 is in a vase with flowers.

Number 7 is next to coffee table.

 

  1. Вивчення теми «Зовнішність» (5 клас)

 

 

 

 

 

 

My friend is very pretty. She has oval face. Her eyes are blue. She has long, wavy, fair hair. Her nose is straight. She has freckles on her checks.

My friend is very pretty. She has round face. Her eyes are grey. She has long, straight, dark hair. Her nose is turned-up. She has nice birthmark on her left checks.

My friend is very handsome. He has round face. His eyes are brown. He has short, straight, dark hair. His nose is long. He has freckles on his checks.

  1. Вивчення теми «Моє місто» (орієнтування на місцевосці)

(Проклади маршрут)

You are at home. Cross the road. The park is opposite you. Go along street and turn right at the first conner. Go past park and turn right. The pizzeria is on your left.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
29 грудня 2023
Переглядів
165
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку