Використання пазлів на уроках історії. Історія України. Козацька Україна наприкінці 50-х років ХVІІ – на початку ХVІІІ ст. 8 клас.

Про матеріал
До вашої уваги авторська добірка пазлів створена за допомогою онлайн сервісу Jigsawрlanet , яка допоможе краще засвоїти матеріал розділу «Козацька Україна наприкінці 50-х років ХVІІ – на початку ХVІІІ ст.». Історія України. 8 клас.
Перегляд файлу

                                           Пазли на уроках історії

Історія України. Козацька Україна наприкінці 50-х років ХVІІ – на початку ХVІІІ ст. 8 клас.

Використання пазлів на уроках історії онлайн — чудовий спосіб захопити грою дітей, яка не тільки викликає цікавість, але й приносить користь. Вони гарно тренують уважність, розвивають пізнавальну активність, що дозволяє краще засвоїти матеріал, запам’ятати історичні персоналії, події, пам’ятки архітектури і образотворчого мистецтва та візуально їх розпізнати, допомагають пізнавати  цікавий світ навколо. Тому використання їх на уроці психологічно знімає напруженість з учнів під час виконання тренувальних вправ, додає радості й азарту, а головне — розвиває уважність, логічне та критичне мислення.

Пазли створенні за допомогою Jigsawрlanet - онлайн сервісу для генерації пазлів.

Jigsawplanet - онлайн сервіс для генерації пазлів з вихідних графічних зображень (фотографій). Для початку роботи необхідно зареєструватися. Потім користувач створює альбом (и) і завантажує тематичні зображення, з яких сервіс пропонує створити різні за складністю та формою пазлів ігри.

Створені роботи можна зберігати на сторінках сайтів у вигляді альбомів і як окремі роботи. Можна поділитися роботами в соціальних сервісах і за допомогою електронної пошти. Роботи можна створювати з загальним доступом (публічні) - для тих, хто має посилання, і приватні.  Ви можете завантажити своє зображення, задати ступінь складності не тільки за кількістю елементів, але і по можливості повернути пазл. 

Пропоную добірку пазлів яка допоможе  при вивченні розділу « Козацька Україна наприкінці 50-х років ХVІІ – на початку ХVІІІ ст.». 8 клас.

Порушення територіальної цілісності Української держави – Гетьманщини (карта)

Правобережна та Лівобережна Україна в 60 - 80 рр. XVII ст.(карта)

Андрусівське перемир’я (карта)

Іван Самойлович

Павло Тетеря

Петро Дорошенко

Юрій Хмельницький

Іван Брюховецький

Дем'ян Многогрішний

Пилип Орлик 1

Пилип Орлик 2

Іван Мазепа

 

Ікона Знамення Богородиці

Фрагмент іконостасу Й.Кондзелевича.

Спасо-Преображенська церква (Великі Сорочинці)

Церква Св. Юра у Дрогобичі.

Михайлівський Золотоверхий собор у Києві

 

 

docx
Додано
26 квітня 2020
Переглядів
1503
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку