Використання сервісу WEB 2.0 Quizizz під час дистанційного навчання

Про матеріал
Quizizz https://quizizz.com Це не тільки інструмент закріплення й перевірки знань, а й один із сервісів дистанційного навчання. Quizizz дає можливість учням виконувати тест або опитування як паралельно з усім класом, так і в будь-який зручний час.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Використання сервісу WEB 2.0 Quizizz під час дистанційного навчання. Підготувала:вчитель інформатики загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Покровської міської ради Донецької областіЛитвин Дар'я Віталіївна dashalitvin24@gmail.com

Номер слайду 2

Quizizz https://quizizz.com. Це не тільки інструмент закріплення й перевірки знань, а й один із сервісів дистанційного навчання. Quizizz дає можливість учням виконувати тест або опитування як паралельно з усім класом, так і в будь-який зручний час.

Номер слайду 3

Особливості сервісу Quizizz. Повністю безкоштовний, має російськомовну версію, працює на будь-якому пристрої (ПК, ноутбук, планшет, смартфон), що має операційну систему i. OS/Android, Windows або Linux. 123 Реєстрація за допомогою електронної пошти або акаунта Google. Можливість створення тестів і вікторини різної тематики, організація інтелектуальних ігор та експрес-опитувань на уроці, а також використання тестів в якості домашнього завдання.

Номер слайду 4

Алгоритм роботи. Учитель створює тест або вікторину на своєму комп'ютері. Учасники приєднуються до вікторини зі своїх мобільних пристроїв, перейшовши за посиланням і ввівши код гри. Працювати з тестом можна у зручний час та у потрібному для учня темпі. 1

Номер слайду 5

2 Усі учасники отримують однакові завдання, але на своєму пристрої кожен із них бачить випадкову послідовність питань. На дисплеї з'являються не тільки символи відповідей, але й повністю всі питання із зображенням, яке при бажанні можна збільшити.

Номер слайду 6

За кожну правильну відповідь нараховуються бали та формується рейтинг учасників. Сервіс надає вчителю повні дані: кількість осіб, що взяли участь в опитуванні, кількість правильних відповідей. Статистику можна завантажити у вигляді таблиці MS Excel, експортувати результати або автоматично розмістити у Google Classroom.3

Номер слайду 7

4 Сервіс надає доступ до вже створених вікторин. Використовуйте пошукові фільтри для пошуку та налаштування будь-яких вікторин. Змішуйте питання за допомогою Teleport.

Номер слайду 8

5 За правильні відповіді кожен учасник може отримати додаткові здібності та бонуси. Power-up - здібності одноразового використання, призначені для підвищення активності й участі в Quizizz. Як тільки учень отримає здібність, він побачить значок Power-up у нижній частині свого екрану. Бонуси можуть застосовуватися тільки один раз.

Номер слайду 9

 Бонус 50х50 Гравцю надається можливість видаляти деякі з варіантів відповідей. Power Play. Надається можливість отримати додаткові бали протягом 20 секунд.

Номер слайду 10

Eraser (гумка)Eraser (гумка) видаляє один з неправильних варіантів відповідей зі списку. Фенікс. Цей бонус надає можливість отримати другий шанс! Боти повертають вас до питання на яке ви відповіли не правильно.

Номер слайду 11

Glitch (Збій) Коли гравець активує цей бонус, усі інші на своїх екранах бачать «збій»  на десять секунд. My memes. Додатково у сервісі можна створювати кумедні картинки - меми, які гравець бачить після відповіді на запитання вікторини.

Номер слайду 12

Можливість організації групової роботи у сервісі Quizizz. Учитель може організувати спільну роботу з вікториною на уроці в класі.Існує обмеження в 500 гравців, які можуть приєднатися до однієї гри. Просто переконайтеся, що у вас є високошвидкісне підключення до Інтернету, якщо усі грають з одного місця. Quizizz також може підтримувати ігри з тисячами гравців, але ця можливість недоступна на наших звичайних акаунтах. Якщо ви надаєте Quizizz більше ніж 500 учасникам або плануєте провести захід із використанням Quizizz, надішліть лист за адресою support@quizizz.com та надайте деякі відомості про ваші вимоги.

Номер слайду 13

Приклади тестів з інформатики1.https://quizizz.com/admin/quiz/5e726da502b7e0001c895cae/-scratch Тестування з теми «Побудова алгоритмів. Scratch». (6 клас)2. https://quizizz.com/admin/quiz/5e72884ac5abdd001b15b725/-7- Тестування з теми «Висловлювання». (7 клас)3. https://quizizz.com/admin/quiz/5e712de14837a9001c434d06/-9-Тестування з теми «Хмарні сервіси». (9 клас)

Номер слайду 14

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ!

Номер слайду 15

Використані джерела:http://marinakurvits.com/quizizz/https://sites.google.com/site/itkompetentnosti/servisi/stvorenna-interaktivnih-vprav https://quizizz.zendesk.com/hc/en-us/articles/360035742872-What-are-Power-ups-

pptx
Пов’язані теми
Інформатика, Майстер-класи
Додано
3 травня 2020
Переглядів
2157
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку