Використання вправ з LEGO на уроках "Фізична культура" у початкових класах

Про матеріал
Це дуже цікаві вправи з LEGO, які можна використовувати не тільки на уроках фізичної культури в початкових класах, а й для виконання фізкультхвилинок.
Перегляд файлу
Використання вправ з LEGO

на уроках «Фізична культура»

у початкових класах

 

  1. Ходьба на носках, на п’ятках, з високим підніманням стегна, переступаючи через цеглинки (цеглинки розташовані на підлозі).
  2. Ходьба «змійкою», біг «змійкою» навколо цеглинок (цеглинки розташовані на підлозі).
  3. Стрибки на двох ногах через цеглинки, розташовані на підлозі.
  4. Вправа «вантажні машини» (ходьба на четвереньках з прямими ногами, розставляючи ноги, цеглинки на підлозі між ногами).
  5. Вправа «Рівна постава» (ходьба з цеглинками на голові).
  6. Вправа «Будівельники». «Руки вгору підняли, будівництво почали.» (учні повторюють слова, піднімаючи руки з цеглинками вгору через сторону).
  7. Вправа «Молоточки». «Молоточками працюєм, Лего-місто побудуєм.» (імітування ударів молотком, тримаючи цеглинки в двох руках).
  8. Вправа «Вантажний кран». « Кран вантаж підняти зможе і роботі допоможе.» (сидячи на підлозі, піднімання ніг з зажатими цеглинками в стопах).
  9. Вправа «Будування стін». «А тепер зведемо стіни, завантажуйте цеглини.» (сидячи на підлозі, ноги нарізно, руки з цеглинками за головою, нахил тулуба вперед, випрямляючись, поворот тулуба в сторону, розведення рук в сторону).
  10. Вправа «Вставляння в будинок дверей та вікон». «Будуть двері і віконця, зазирне в кімнату сонце.» (лежачи на животі, виконувати вправу «човник» з цеглинками в руках).
  11. Вправа «Будування даху». «А тепер збудуєм дах, росте місто на очах.» (присідання з цеглинками в руках: присісти – руки на плечі, встати – руки вгору).
doc
Додано
2 листопада 2021
Переглядів
625
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку