Вікторина: "Безпечний Інтернет"

Про матеріал

Дана вікторина проводиться разом з викладачем англійської мови та допомагає розібратися учням з безпекою в Інтернеті

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вікторина: “Безпечний Інтернет!”

Номер слайду 2

І. Розминка. В комп'ютера, як і в людини,В роботі органи єдині. Скажіть, як те, що замість серця,В комп'ютерних відсіках зветься?

Номер слайду 3

Про нього знаємо ми нині: З ним справу мають в медицині. Біолог з ним теж справу має,І комп'ютер від нього страждає.

Номер слайду 4

Існує їх 10.І знає їх кожний: Писати всім можна. Для комп'ютера ж тільки. Лиш 2 головні. Про що йде мова?Хто скаже мені?

Номер слайду 5

3 нею справу має архітектор,З нею справу має будівельник. Хто за комп'ютером працює,До неї теж давно вже звик. Скажіть, про що іде тут мова —Назвіть одне англійське слово.

Номер слайду 6

В 1кг— 1000 г,В 1км — 1000 м. А скільки байтів у 1 кілобайті?

Номер слайду 7

Якщо ви поїдете до Каліфорнії, будете там працювати з комп'ютером і протягом 2-х годин жодного разу не зробите цього, то вас оштрафують на 500 доларів. Що саме ви повинні зробити, щоб уникнути штрафу?

Номер слайду 8

ІІ. Find the meanings. Знайди значення: 1.4eva a) Please 2. BTW b) Oh, my god! 3. CUL8 ER c) I hate it! 4.every 1 d) laughing out loud 5.10 Q e) Congratulations! 6.i h8 it f) See you late! 7. OMG g) by the way8.gratz h) Talk to you later. 9. LOL i) On the other hand 10. OTOH g) everyone11. PLS k) forever12. TTYL l) Thank you.

Номер слайду 9

Яку відповідь Ви дасте на такі листи. Обґрунтуйте вашу відповідь. Лист 1. Привіт мене звати Сашко. Мені 15 років. Я живу в Києві. Шукаю друзів по переписці. Я полюбляю комп’ютерні ігри, читати книги, дивитися телевізор. Я мрію подорожувати. Хочу побувати в Лондоні ....ІІІ. Листи

Номер слайду 10

Лист 2. Привіт мене звати С. Я хочу з тобою познайомитися. Мені 30 років. Я живу в Сполучених Штатах Америки. Я маю власну фірму. У мене свій двохповерховий будинок. Я збираюся відвідати Україну. Може ми зустрінемося? Пришли мені свою фотокартку та адресу.

Номер слайду 11

Лист 3. Всім!!! Наша організація займається збиранням коштів для потерпілих від повені в N. Ми купуємо їжу, теплі речі для тих, хто втратив домівки. Не будьте байдужими до чужого горя! Хто скільки може. Наш рахунок № 123456789. Вдячні діти Вас ніколи не забудуть. Дякуємо.

Номер слайду 12

ІV. Ловець слів{5940675 A-B579-460 E-94 D1-54222 C63 F5 DA}друткрспаіоафмтпдіажевшкираігхкрннкіегіаббулберхро

Номер слайду 13

on-line uploadlog on scroll upunplug. V. Find out the antonyms. Підбери антоніми :

Номер слайду 14

VI. ЗадачіСофія Мережна на уроці інформатики створила собі електронну скриньку. Тепер вона може обмінюватися повідомленнями зі своїми друзями. Сьогодні на адресу її електронної пошти прийшло повідомлення: файл з грою від невідомого користувача. Як їй вчинити ?

Номер слайду 15

На уроці природознавства Соні задали знайти зображення динозаврів. Вона захотіла скачати картинку в Інтернеті, натиснула кнопку "завантажити", на екрані з'явилося повідомлення відправити SMS на вказаний номер в Інтернеті. Як вчинити Соні?

Номер слайду 16

Софія Мережна познайомилася в Інтернеті з учнем 11-го класу Віталіком Незвичайним. Віталік не вчиться з Софією в одній школі, і взагалі Соня його жодного разу не бачила. Одного разу Віталік запросив Соню, зустрітися з ним у парку. Що робити Соні?

Номер слайду 17

Новий друг Софії Мережної, з яким вона познайомилася вчора в Інтернеті попросив її терміново повідомити йому таку інформацію: номер телефону, домашню адресу, ким працюють батьки. Соня повинна:

Номер слайду 18

Соня вирішила опублікувати в Інтернеті свою фотографію і фотографії своїх однокласників. Чи можна їй це зробити?

Номер слайду 19

Софія Мережна на уроці інформатики почула нове слово "нетікет". Що воно означає?

Номер слайду 20

VII. Explain this words. Поясни утворення та розшифруй значення слів: Internet web. WWW web –site e-mail

Номер слайду 21

Гра V. Вгадай слово

pptx
Додано
25 березня 2020
Переглядів
1501
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку