Вікторина про тварин" Я у світі не один , що я знаю про тварин"

Про матеріал
Матеріал містить різноманітні конкурси, метаграми, ігри , кросворди про тварин, малюнки , вірші
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ВІКТОРИНА «Я У СВІТІ НЕ ОДИН, ЩО Я ЗНАЮ ПРО ТВАРИН...»

Номер слайду 2

Першоптиця(археоптерикс)

Номер слайду 3

● Не цвірінькає — співає,Жовто-чорне пір'я має,З лісових густих кущів. До родини горобців. Пташка в гості прилітає,Як харчів не вистачає. Після «С» як замість «и»Букву «У» напишем ми,Будем мати запашну,Гарну ягоду смачну. Конкурс «Я тваринок гарно знаю, метаграми розгадаю» (розгадування метаграм)

Номер слайду 4

● До мене можна з річки допливти. Мене дівчина може заплести,Дід як знаряддя — на плечі нести,«К» спереду відкинеш — полечу,Почуєш тільки, як я задзижчу. ● Гуде собі, літає,З квіток нектар збирає,А якщо «Дж» зітерти, —Вмить стане одяг жерти.● На неї птах сідає,Вона його гойдає,А звук ви замініть —Звірятком стане вмить.

Номер слайду 5

● З «Л» твердим — рудий, хвостатий,З «Л» м'яким — густий, листатий.● Я з «М» літаю в зграї,Бо я мала комаха. А з «Д» мене в сараї, —Приб'ють до планки. ● «К» відняти, «Соб» додати —Стане гавкати й скавчати.«Соб» на «К» як замінити —Буде на водоймах жити. ● У воді я проживаю,Кого хочу — всіх щипаю. А коли з кінця читати —Стану птахом я кричати. ● Що за диво-буква! Так,З «С» — я риба, а з «Ф» — птах.

Номер слайду 6

● В цифрі «сім» букву змініть,Тоді в воді його ловіть. ● Тече річка-невеличка,У Прип'ять впадає,Як додати до неї «В» —Повзти починає. ● Люблять нас усі збирати. Після дощику в ліску,А як букву «Г» відняти,Будем плавати в ставку.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

● Та, працює, й, мала, та, бджола.● Овечі, віділлються, вовкові, сльози.● З, вовка, лісу, голод, виганяє.● Там, родиться, де, водиться, щастя, лелека.● Боком, з, вилазить, вовком, дружба.● І, коли, соловейко, їсти, не співає, не має.● Мало, і, розказує, та, сорока, толку.● Любить, кожен, нору, лис, свою.● Полі, зайця, в, лови.● Не, одна, наносить, бджола, меду.● Перед, квочка, бурею, як, розходилася.● Що, хвалилася, запалить, синиця, море. Конкурс «Плутанина»

Номер слайду 11

Конкурс «Розкажи мені, хто я? Де хатинонька моя?»

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Номер слайду 26

Номер слайду 27

Номер слайду 28

Номер слайду 29

pptx
Додано
24 лютого 2019
Переглядів
1446
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку