Маса при збер ганн стала с рою з неприємним запахом
В масу додали цибулю або часник
С чену масу, в яку додали цибулю або часник, сл д одразу ж використовувати
ПРОБЛЕМА
Счена маса псна
Використали дуже псну рибу
Додати шпик або натуральне сало 10 – 15%
При вибиванн жир в дшаровувався залишився на дошц
Довго вибивали котлетну масу
Не сл д довго вибивати масу, бо пог ршується як сть вироб в з неї
Маса при збер ганн стала с рою з неприємним запахом
В масу додали цибулю або часник
С чену масу, в яку додали цибулю або часник, сл д одразу ж використовувати
Борошняна пан ровка з нап вфабрикату в дстала, мокра
Борошно швидко вбирає вологу з маси
Нап вфабрикати з с ченої маси пан рувати в борошн безпосередньо перед тепловою обробкою
Пан ровка потрапила в середину вироб в з котлетної маси
Неврно виконаний прийом панрування
Прийом пан рування виконати в три прийоми