Вирішення проблемних ситуацій при приготуванні січеної маси із риби

Про матеріал
Презентація виконана у застосунку Canva, є досить наглядною для критичного мислення.
Перегляд файлу

ПРОБЛЕМА

Маса при збер ганн стала с рою з неприємним запахом

ПРИЧИНА

В масу додали цибулю або часник

Шляхи попередження

С чену масу, в яку додали цибулю або часник, сл д одразу ж використовувати

ПРОБЛЕМА

Счена маса псна

ПРИЧИНА

Використали дуже псну рибу

Шляхи попередження

Додати шпик або натуральне сало 10 – 15%

ПРОБЛЕМА

При вибиванн жир в дшаровувався залишився на дошц

ПРИЧИНА

Довго вибивали котлетну масу

Шляхи попередження

Не сл д довго вибивати масу, бо пог ршується як сть вироб в з неї

ПРОБЛЕМА

Маса при збер ганн стала с рою з неприємним запахом

ПРИЧИНА

В масу додали цибулю або часник

Шляхи попередження

С чену масу, в яку додали цибулю або часник, сл д одразу ж використовувати

ПРОБЛЕМА

Борошняна пан ровка з нап вфабрикату в дстала, мокра

ПРИЧИНА

Борошно швидко вбирає вологу з маси

Шляхи попередження

Нап вфабрикати з с ченої маси пан рувати в борошн безпосередньо перед тепловою обробкою

ПРОБЛЕМА

Пан ровка потрапила в середину вироб в з котлетної маси

ПРИЧИНА

Неврно виконаний прийом панрування

Шляхи попередження

Прийом пан рування виконати в три прийоми

pdf
Додав(-ла)
Рева Людмила
Пов’язані теми
Технології, Презентації
Додано
31 березня 2023
Переглядів
66
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку