Вірші англійською "Веселі літери"

Про матеріал
Навчаючи наймолодших здобувачів освіти англійському алфавіту, складаю і активно використовую невеличкі римівки, де кожне значиме слово підкріплене малюнком. Текст з малюнком презентую з допомогою мультимедійної дошки або просто роздруковую слайд і прикріпляю на звичайну класну дошку як постер. Діти сприймають текст римівки на слух, але , маючи зорову опору, легко запам’ятовують букву, бачать графічний образ слова і можуть відтворювати його звучання вже після кількох прослуховувань, а, завдяки образону (малюнку), розуміють лексичне значення слова і засвоюють його.
Перегляд файлу

Навчаючи наймолодших здобувачів освіти англійському  алфавіту, складаю і активно використовую невеличкі римівки, де кожне значиме слово підкріплене малюнком. Текст з малюнком презентую з допомогою мультимедійної дошки або просто роздруковую слайд і прикріпляю на звичайну класну дошку як постер.

Діти сприймають текст римівки на слух, але , маючи зорову опору, легко запам’ятовують букву, бачать графічний образ слова і можуть відтворювати його звучання вже після кількох прослуховувань, а, завдяки образону (малюнку), розуміють лексичне значення слова і засвоюють його.

Зразок

V for  Розы Букеты Ветки Ваза Листья Цветы  a vase,

L for    США Горы Леса Озеро Парки Mount Rainier national Park, Tipsoo Lake, Washington state Природа a lake,

K  for     Золотой ключ к успеху
. — стоковое фото a key,

 

S for    Змеи - красивые картинки (40 фото)  a snake.

***

A for an apple,

B for a box,

G for a goose,

F for a fox.

***

E for an egg,

I for ice cream,

H for a horse,

T for a team.

***

O for an onion,

Y for a yacht,

N for a nut,

W for a word.

***

R for a rat,

M for a monkey,

C for a cat,

D for a donkey.

***

Q for a queen,

J for jam,

U for a unicorn,

P for a plane.

***

Z for zero,

X for Xerox.