Виступ класного керівника на випуску "Дорогі випускники!".

Про матеріал
Ось і настав цей незвичайний день. День святковий, радісний, веселий, і водночас сумний. День розставання зі школою. Це велике свято для кожної людини. Цього свята немає в жодному календарі - воно буває лише раз в житті кожного із нас.
Перегляд файлу

Дорогі  випускники!

Ось і настав  цей  незвичайний день. День святковий, радісний, веселий, і водночас сумний. День розставання зі школою. Це велике свято для кожної 

людини. Цього свята немає  в жодному  календарі - воно буває лише раз в житті кожного із нас.          Шкільні роки позаду. А попереду самостійне життя .

Щаслива і хвилююча хвилина -

В життя доросле вам найперший старт.

Нехай воно у кожного складеться

З досягнень, з перемог, з хороших дат.

Вчителі  передали вам  свої  знання,  вклали  в  кожного  часточку  свого  серця. Від  сьогодні  кожен 

піде  своїм власним  шляхом, не оглядаючись, не чекаючи  підказок,  кожному доведеться  самостійно

шукати  відповіді  на  безліч  питань.  Звичайно  було

б добре, якби  завтра на вашому  шляху зустрілися розумні, справедливі  люди  і належно оцінили б ваші здібності, таланти, допомігши здійснитися вашим мріям. Якось одного разу в одного письменника запитали  «Які люди  потрібні людству?, і він, не замислюючись відповів: «Людству потрібні всі люди. Непотрібних людей не буває.» Тож всі ви, дорогі випускники, потрібні у цьому житті, а тому зумійте реалізувати себе, розвинути свої здібності, здобути потрібну професію. Тільки хочеться нагадати вам,що найрідкісніша і найпотрібніша професія в усі часи - бути гарною людиною. Тож розвивайте в собі найголовніший талант - талант людяності, і тоді не лише вам буде добре у світі, а також тепло і затишно тим людям, які перебувають поряд.                                                                     

Нехай на довгій життєвій ниві завжди буде хліб і сіль. Шануйте батька і матір, що дали вам життя і ростили вас. Шануйте вчителів, які дали вам знання і прагнули виховати вас чесними, добрими людьми.

Давайте ще раз, подивимося на наших чудових випускників.

Вони щасливі уже тому, що молоді, що в них усе ще попереду. Ось вони перед нами  - це і наша юність, незабутня шкільна пора.

Бажаю, щоб ви були такі щасливі все своє життя!

У добру путь!

docx
Додано
2 березня 2020
Переглядів
635
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку