Виступ вчителя початкових класів на святковій лінійці 1 вересня

Про матеріал

Виступ вчителя початкових класів (набір першокласників) на святковій лінійці 1 вересня "День знань"

Перегляд файлу

 Соболь Л.Є.   – Вчитель початкових класів Ківерцівської експериментальної школи                      

Виступ 1 вересня   (2016-2017р.)  

Наша школа радісно вітає сьогодні всіх учнів і всіх вчителів. Вже не перший раз вона із задоволенням відкриває двері перед вами, пропонуючи свої  знання, книги та підручники.

 

Сьогодні найкращий день в навчальному році, адже сьогодні немає звичних уроків, сьогодні не ставлять оцінок, і не задають завдань.

Святкова лінійка дає можливість розпочати рік з почуття тільки позитиву, і це почуття я бажаю вам усім зберегти до останнього дзвоника.

А зараз я хочу звернутися до своїх першокласників.

 

Сьогодні ваш перший дзвінок, ви всі схвильовані, боязно відпускати мамину руку. Перед вами відкривається новий світ, ім’я якому ШКОЛА.

Яким буде цей світ, що чекає вас попереду багато залежить від нас вчителів і від вас самих. Але все в руках Господа. Не хвилюйтесь. Все буде добре. В класі у вас обов’язково  з’являться друзі і можливо ця дружба триватиме усе життя. Вас чекають цікаві уроки і гарні оцінки.

Я бажаю , щоб навчання давалось вам легко, щоб ви були старанними, здоровими, успішними.

 

З великим задоволенням я вітаю і своїх 5-ти класників. Я вас люблю, не підведіть мене.

 

Вітаю всіх учнів нашої школи, вчителів з Днем знань. Вітаю батьків і всіх присутніх, адже це свято торкається кожної людини.

Всім бажаю в наступному навчальному році успіхів!

 

Вчителям бажаю старанних, допитливих, вихованих учнів. Учням – талановитих, справедливих вчителів. Щоб уроки для вас не були  нудними. Нехай кожен урок буде схожий до подорожі в невідомий раніше світ, нехай відкриваються для вас нові таємниці та нові правила життя, нові досягнення.

 

Батькам бажаю, щоб ви завжди були спокійними за своїх дітей, щоб діти приносили вам тільки радість.

Бажаю нам всім теплих відносин, взаєморозуміння, поваги, підтримки в нашій шкільній родині між вчителями, батьками, учнями, в учительському колективі і в кожному класі нашої школи.

 

Нехай кожен день буде наповнений змістом, любов’ю, працею, молитвами до Бога один за одного, за нашу країну, за мирне небо над нашими головами. Щоб жодна хвилина  не канула марно. Як сказано в Біблії у посланні до Єфесян : «Поводьтесь обережно, як мудрі, дорожіть часом».

 

 

 

docx
Додано
3 лютого 2019
Переглядів
4509
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку