Вітальна листівка до дня матері

Про матеріал
Сердечко для мами до дня матері виріб. Падалка на День матері своїми руками в дитячий садок і школу. Як зробити до Дня матері оригінальні вироби з серветок і кольорового паперу - майстер-класи. Майстер-клас «Сердечко для коханої матусі» Падалка на День матері своїми руками для дитячого садка або школи створюють з найрізноманітніших матеріалів, але пальма першості, все-таки, належить кольоровому папері і самим звичайним серветкам. З них роблять і зовсім прості дитячі аплікації, і оригінальні букети, і красиві святкові листівки. Для малюків-дошкільнят і хлопців з 1 класу підбирають нескладні варіанти робіт, що вимагають мінімуму зусиль, а старшокласникам доручають виконати більш мудрі і незвичайні вироби. Ми пропонуємо вашій увазі кілька майстер-класів з виготовлення красивих тематичних презентів. Дотримуйтесь покроковим інструкціям, створюйте своїми руками маленькі, яскраві шедеври і радуйте своїх близьких і коханих людей приємними святковими подарунками.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вітальна листівка до дня матеріПідготувала вихователь ГПД Івахненко Л. А. Необхідні матеріали для виробу до Дня матерілист картону червоного кольоруканцелярський клей олівецьсерветки паперові (рожеві і білі)вузька атласна стрічка або тасьманожицідвосторонній скотчолівець простийшаблон у формі дитячої долоніжовтий кольоровий папіраркуш білого альбомного паперу

Номер слайду 2

На аркуші червоного картону від руки намалювати велику сердечко, а потім акуратно вирізати його ножицями.

Номер слайду 3

Перевернути сердечко до себе білою стороною, прикласти до нього шаблон дитячої долоньки і обвести простим олівцем.

Номер слайду 4

Взяти кілька білих і рожевих серветок, і розрізати їх на чотири однакові смужки. Потім кожну смужку розрізати ножицями на квадрати розміром 3х3 сантиметри.

Номер слайду 5

Скачати з серветковий квадратиків кульки-грудочки, намагаючись не надто сильно притискати папір. Підсумковий кругляшок повинен бути злегка пухнастим, а не жорстким. Змочувати серветки водою в процесі виготовлення не потрібно.

Номер слайду 6

Намальовану долоньку акуратно змастити по контуру клеєм і викласти білосніжними грудочками. Потім заповнити ними ж весь внутрішній простір. Викладати кульки щільно один до одного.

Номер слайду 7

Коли долонька заповниться кульками, відкласти заготовку на деякий час, щоб все добре приклеїлося. Потім відрізати шматочок атласної стрічки або тасьми відповідної довжини і за допомогою двостороннього скотча приклеїти верху до серця. Це - петля-підвіска.

Номер слайду 8

Порожню поверхню сердечка з зовнішньої сторони змастити клеєм і викласти рожевими грудочками з серветок. Рухатися від країв до середини і викладати грудочки максимально ближчими один до одного, щоб між ними не було просвіту. Кульки, що прилягають до білої долоньці, викладати особливо обережно, щоб не порушити форму руки і пальців.

Номер слайду 9

Взяти білий аркуш зі звичайного альбому з малювання, олівцем намалювати на ньому квітка з пелюстками, вирізати ножицями, а на місце серединки приклеїти яскравий жовтий вічко. Краєчки пелюсток злегка закрутити і приклеїти ромашку до серця.

pptx
Пов’язані теми
Технології, Виховна робота
Додано
30 квітня 2021
Переглядів
1441
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку