Вплив поведінки на здоров'я людини

Про матеріал
Розробка уроку для учнів 5 класу. Містить коротку інформацію за вказаною темою
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вплив поведінки на здоров’я людини

Номер слайду 2

Поведінка є різновидом людської діяльності., яка здійснює зв'язок організму з навколишнім середовищем. Поведінка у людини переважно є результатом низки усвідомлюваних дій – вчинків.

Номер слайду 3

Поведінка людини може бути. Упевнена (гідна)Агресивна. Пасивна

Номер слайду 4

Під час спілкування люди з пасивною поведінкою намагаються будь-що уникати конфліктів і при цьому нехтують власними інтересами.

Номер слайду 5

Агресивні люди домагаються свого у будь-який спосіб, вдаючись до тиску, лайки або фізичної сили. Така поведінка призводить до того, що з цією людиною ніхто не хочее спілкуватися у майбутньому

Номер слайду 6

Варто прагнути до рівноправних стосунків, намагатися відстоювати свої права, не порушуючи прав інших. Таку поведінку називають упевненою, гідною, рівноправною, або асертивною.

Номер слайду 7

Впевнена поведінка дозволяє людині без зайвого занепокоєння відстоювати свої інтереси, вільно висловлювати свої почуття і не обмежувати при цьому права інших. Можливість діяти впевнено сприяє зростанню почуття самоповаги.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Домашнє завдання Опрацювати матеріал презентації та у підручнику. До робочого зошита записати інформацію зі слайдів 2, 3, 73. Дати відповідь на питання письмово: Для якої поведінки характерні почуття:1) повага до себе, упевненість, задоволення;2) злість, гнів, відчуженість, почуття провини, страх помсти;3) безпорадність, образа, тривога, приниження?

pptx
Додано
19 січня 2021
Переглядів
5601
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку