Вплив ВІЛ-інфекції на організм людини. Поняття про СНІД. Як ВІЛ не передається. Толерантне ставлення до людей, що живуть з ВІЛ

Про матеріал
Презентація до уроку з елементами тренінгу, з фізкультхвилинкою, особлива увага звертається на історії відомих людей, які померли від ВІЛ/СНІДу
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Станьте, діти, ви рівненько,Посміхніться всі гарненько. На місця сідайте чемно. Хай мине час недаремно.

Номер слайду 2

Життя людини ніби свічка…

Номер слайду 3

Номер слайду 4

СНІДppt_x

Номер слайду 5

Вплив ВІЛ-інфекції на організм людини. Поняття про СНІД. Як ВІЛ не передається. Толерантне ставлення до людей, що живуть з ВІЛ.6 класоснови здоров’я

Номер слайду 6

Вперше в науковій літературі з’явилось повідомлення, що в США виявлені хворі з ураженням імунної системи, котре супроводжується рядом побічних захворювань 1981 рік…Першовідкривачами вірусу стали Люк Монтаньє (Франція) и Роберт Галло (США). В 1983 році (тільки через два роки після виявлення перших випадків хвороби) у лімфатичних вузлах хворого СНІДом був виявлений вірус ВІЛ — збудник СНІДу. Люк Монтаньє Роберт Галло

Номер слайду 7

Якщо життя – це всього лиш очікування смерті, то СНІД відміряє нам точний термін…Фреді Меркюрімузикант, лідер культового рок- гурту «Queen»

Номер слайду 8

Якщо життя – це всього лиш очікування смерті, то СНІД відміряє нам точний термін…Рок Хатсонамериканський актор кіно і телебачення, він перша знаменитість, що публічно розкрила свій ВІЛ-позитивний статус

Номер слайду 9

Якщо життя – це всього лиш очікування смерті, то СНІД відміряє нам точний термін…Еш Артур – американський професійний тенісист, переможець трьох турнірів Великого Шолому

Номер слайду 10

Якщо життя – це всього лиш очікування смерті, то СНІД відміряє нам точний термін…Естебан Де Хесус – пуерто-ріканський професійний боксер у легкій вазі, чемпіон світу, що здобув 57 перемог.

Номер слайду 11

Якщо життя – це всього лиш очікування смерті, то СНІД відміряє нам точний термін…Рудольф Нурієв – радянський і британський артист балету, балетмейстер.

Номер слайду 12

Якщо життя – це всього лиш очікування смерті, то СНІД відміряє нам точний термін…Ховард Ешман – американський сценарист, продюсер, композитор. Його після з мультфільму «Русалонька» була нагороджена премією Оскар.

Номер слайду 13

Якщо життя – це всього лиш очікування смерті, то СНІД відміряє нам точний термін…Айзек Азімов - американський письменник, професор біохімії Бостонського університету, популяризатор науки, один з найвідоміших майстрів наукової фантастики.

Номер слайду 14

Якщо життя – це всього лиш очікування смерті, то СНІД відміряє нам точний термін…Джіа Каранджі - однією з перших у світі супермоделей. 

Номер слайду 15

Якщо життя – це всього лиш очікування смерті, то СНІД відміряє нам точний термін…Про свій позитивний ВІЛ-статус оголосив олімпійський чемпіон, баскетболіст Меджік Джонсон та американський актор Чарлі Шин .

Номер слайду 16

Червона стрічка

Номер слайду 17

С – СИНДРОМН – НАБУТОГОІ – ІМУНОД - ДЕФІЦИТУ

Номер слайду 18

В – ВІРУСІ – ІМУНОДЕФІЦИТУЛ – ЛЮДИНИ

Номер слайду 19

Номер слайду 20

РОБОТА В ГРУПАХІ група – Як ВІЛ передаєтьсяІІ група – Як ВІЛ не передається

Номер слайду 21

Що ж, мабуть, настав вже час. Трохи відпочити,Хочу на фізкультхвилинку Всіх вас запросити. Раз – підняли руки вгору. Два – схилились всі додолу. Руки в боки!Повернулись, нахилилисьІ вправо, і вліво –Щоб нічого не боліло. Раз, два, три, чотири! Набираємося сили. Нахиліться, поверніться,До товариша всміхніться.

Номер слайду 22

Моє ставлення до ВІЛ-інфікованих людей

Номер слайду 23

«Мені всього 20 років. Я хочу жити мені соромно за своє минуле. Але, на жаль, я пізно зрозумів, до чого може призвести наркоманія. І тепер я помираю. У цьому немає нічиєї провини, крім моєї. Я ще молодий і багато чого не встиг в житті. Але, вочевидь, так судилося. Спочатку я був людиною, а зараз став жалюгідною тінню людини».

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Долонька милосердя

Номер слайду 26

Номер слайду 27

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Чепак Галина Олександрівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
7 лютого 2021
Переглядів
953
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку