ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МІСЯЧНИК ШКІЛЬНИХ БІБЛІОТЕК “ВІРЮ В МАЙБУТНЄ ТВОЄ, Україно!”

Про матеріал
ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МІСЯЧНИК ШКІЛЬНИХ БІБЛІОТЕК “ВІРЮ В МАЙБУТНЄ ТВОЄ, Україно!”
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МІСЯЧНИК ШКІЛЬНИХ БІБЛІОТЕК “ВІРЮ В МАЙБУТНЄ ТВОЄ, Україно!” ліцей №6 НМР

Номер слайду 2

Номер слайду 3

ЛІЦЕЙ 6 НМР ВИКОНАВЕЦЬ: ЗАВІДУВАЧ БІБЛІОТЕКОЮ ЮСИП Н. В.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Будь живим, український солдате!Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи від терористів свободу, незалежність і територіальну цілісність України. На жаль, сотні з них отримали поранення та перебувають на лікуванні у шпиталях і лікарнях. Усім їм потрібні увага, добре слово, повага та любов небайдужих людей. Тому учні 11-х класів Ліцея 6 НМР (класні керівники Рябченко Л.І.,Гнєушова О. В.) взяли участь в проведенні Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек "Вірю в майбутнє твоє, Україно!" Учні написали та передали листи, сповнені найщиріших слів воїнам-захисникам із побажаннями якнайшвидше повертатися додому живими. Учні початкової ланки намалювали десятки малюнків, так маленькі патріоти підтримали наших воїнів. Найбільш зворушливі листи наші воїни носять біля серця під бронежилетами, беруть із собою в кабіну БМП і щиро вірять, що тепло дитячих сердець і віра в перемогу України захистить їх від смерті. Дякуємо усім, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини!Дякуємо, що бережете рідну країну від ворога! Мирної України нам усім, злагоди та щасливого майбутнього! Хай міцніє і процвітає наша держава, бо ми - непереможні!

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Батьки зауважили, що такий вид допомоги гріє серця наших захисників і водночас робить наших дітей доброзичливими, співчутливими і оптимістичними. Мама двох синів - захисників отримала листи-подяки.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

ОНЛАЙН -ВИСТАВКА ХУДОЖНЬОЇ ЛІТЕРАТУРИ “ВОЄННИЙ ДУХ УКРАЇНИ”

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Наша країна – земля славного незабутнього минулого, якою можна пишатися. На цій землі упродовж віків формувалася нація з гордим ім’ям – українці, які боронили і боронять сьогодні свою територію від ворожих зазіхань. Нелегкий час переживає країна, але правда і справедливість на нашому боці. Світ тепер знає, що таке справжня НЕЗЛАМНІСТЬ. У шкільній бібліотеці ліцею 6 НМР створена книжкова виставка , де представлена література про історію нашої держави та її сьогодення, а також ілюстративна виставка "Чарівні куточки моєї України ".

Номер слайду 14

Номер слайду 15

05.10 23 у рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек "Вірю в майбутнє твоє,Україно!" для учнів 2 Б класу Ліцею 6 НМР завідувач бібліотекою Юсип Н. В, класний керівник Носик О. О. провели бібліотечну годину «Моя країна – Україна». Діти прослухали легенду про Україну,познайомилися з найважливішими історичними подіями незалежної України, її державними і народними символами, традиціями тапобутом українців З цікавістю та захопленням діти брали участь у вікторині «Чи знаєш ти Україну? На хвилині відпочинку до дітей завітало сонечко і тихенько розповіло їм на вушко, чому вони такі унікальні і неповторні . Під кінець бібліотечної години слухали і співали пісні про Україну.

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Україна має багату історію та культуру, а також багато цікавих фактів, які здивують навіть тих, хто добре знайомий з нашою країною. У рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек "Вірю в майбутнє твоє, Україно!" 06.10.23 для учнів 5 Б класу Ліцею 6 НМР завідувач бібліотекою Юсип Н. В. і класний керівник Бощенко З. Б. провели цікавий бібліотечний захід . Учні ознайомилися з унікальними фактами про Україну та українців... Ми сподіваємося,що цей захід надихнув учнів дізнатися більше про Україну і бути гордими за свою країну.

Номер слайду 19

Неповторна краса української землі століттями надихала на творчість, а славна історія завжди буде приводом для гордості. Унікальні звичаї, неповторна культура, працьовиті і творчі люди віками вигідно виділяли Україну поміж інших Європейських країн.

Номер слайду 20

Війна в Україні відкрила світові нашу країну. Та не тільки іноземці почали більше цікавитись нашою історією та культурою, а й самі українці стали більше берегти національну пам’ять. Зерно любові до своєї держави, як відомо, закладається змалечку. Тому і був проведений бібліотечний захід для школярів. 100 причин пишатися тим, що я — українець.

Номер слайду 21

Україна – найбільша країна в Європі. Країна з багатою та різноманітною культурою, батьківщина всесвітньо відомих митців та літераторів. Часто кажуть, що Україна розташована між Сходом та Заходом. Дійсно, українська культура – це яскраве поєднання культур різних народів, які проживали і проживають на території України. Саме це робить її такою цікавою.

Номер слайду 22

ДИТЯЧА ПІДТРИМКА ТА ВІРА -ВЕДУТЬ НАС ДО ПЕРЕМОГИ Ще вчора вони бавилися іграшками і поспішали на обідній сон, а вже сьогодні учні 1 А класу Ліцею 6 НМР ,класний керівник Іващенко І. В, взяли участь в проведенні Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек "Вірю в майбутнє твоє, Україно!" Першокласники вірять, що невдовзі війна закінчиться перемогою України і наші воїни повернуться додому живими та неушкодженими, а всі учні знову зустрінуться під мирним небом України, в рідних стінах найкращої школи! Свою любов до України передали через почуття у віршах, які разом зі своїми батьками підготували наші маленькі друзі. Ростуть справжніми патріотами, які поважають звичаї, традиції, а головне - своїх захисників." Ми віримо у майбутнє твоє, Україно", - говорять сьогодні дорослі й малі, бо ти в нас найкраща, бо ти в нас єдина, немає такої як ти на землі!

Номер слайду 23

Номер слайду 24

До Дня українського козацтва, шкільна бібліотека📚 ліцею 6 НМР представляє виставку- подорож в історію «Козацькій славі жити у віках», присвячена найбільш яскравим постатям Війська Запорізького та історії виникнення козацтва в Україні. Про те, хто такі запорожці, про державну діяльність українських вояків, їх героїчну звитягу, походи, про життя та побут козаків на Січі, про славні звичаї, традиції та легенди можна дізнатися зі сторінок історичної, та довідкової літератури. Читачі можуть ознайомитися з книгами, які дозволять зануритись у неймовірну атмосферу славних героїчних часів козацької доби.

Номер слайду 25

Номер слайду 26

На календарі 13 жовтня, а це означає, що наш Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек – 2023 під гаслом: «Я вірю в твоє майбутнє, Україно!» продовжується. Сьогодні бібліотекар ліцею 6 НМР Юсип Н. В. провела бібліотечну годину для учнів 8 Б класу «Україна починається з тебе»(класний керівник Кондрашова О. А.). Мета заходу спрямована на розвивиток пізнавального інтересу до історії свого народу, своєї країни; виховання поваги до української культури, почуття гордості за свою Батьківщину. Спочатку учні познайомились з відродженням української державності,подивившись відеоролик, а далі їх чекала гра-квест "У пошуках скарбів". Учасники знаходили правильні відповіді на цікаві завдання, пов'язані з українською літературою та культурою: "Хто автор?", "Асоціації", "Ребуси", "Відома українська персона". Захід був проведений в позитивній атмосфері, юні патріоти отримали гарний настрій та збагатили скарбничку своїх знань про Україну.

Номер слайду 27

Номер слайду 28

Номер слайду 29

pptx
Додано
7 листопада 2023
Переглядів
265
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку