«Введення, редагування й форматування тексту»

Про матеріал

Мета: набути практичних навичок у введенні та редагуванні тексту й навчитися використовувати різні засоби текстового процесора Word для форматування символів і абзаців.

Перегляд файлу

Практична робота.

  Тема «Введення, редагування й форматування тексту»

Мета: набути практичних навичок у введенні та редагуванні тексту й навчитися використовувати різні засоби текстового процесора Word для форматування символів і абзаців.

  1. Ввімкнути компютер.
  2. Створити новий документ  Word, ввести в нього текст і відформатувати, щоб він набув вигляду, як на рисунку у рамочці.
  1. Створіть новий документ Word. Введіть текст, не форматуючи його. Відредагуйте текст; переконайтеся, що в ньому немає зайвих пропусків, що дефіси й тире введено правильно і т. д.
  2.          Виправте помилки, скориставшись засобом перевірки правопису.
  3. Для заголовка задайте такі параметри форматування: шрифт — Arial; розмір — 16 пт; написання — напівжирне; колір – червоний; вирівнювання — по центру; міжрядковий інтервал — 1,5; інтервал після абзацу — 6 пт.
  4. Основний текст відформатуйте так: шрифт — TimesNewRoman; написання – підкреслене (перший абзац) і курсив (другий абзац); роз­мір — 14 пт; колір – синій (перший абзац) і зелений (другий абзац); вирівнювання — за шириною; міжрядковий інтервал — 1, 5.
  5. Автора відформатувати так: шрифт — Monotype Corsive; написання – напівжирне; роз­мір — 14 пт; колір – коричневий; вирівнювання — по лівому краю;

 

 

  1. Збережіть документ, назвавши його файл власним ім'ям та прізвищем.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
30 квітня 2018
Переглядів
2519
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку