Web-quest "451 за Фаренгейтом". Квест-онлайн

Про матеріал

Веб-квест із зарубіжної літератури 6 клас "451 за Фаренгейтом". Квест планується створити з трьох предметів. Поки що готова лише його літературна частина.

Знайти "вхід" можна, скачавши документ. У ньому міститься посилання.

Всі мої уроки розміщені на власних блогах: http://damspisaty.blogspot.com, http://sahody.blogspot.com


Перегляд файлу

Веб-квест «451 за Фаренгейтом»

Вітаю! Якщо ви потрапили на наш сайт, це означає, що ви хочете перевірити свої знання із зарубіжної літератури, фізики та географії. Ми пропонуємо захоплюючу подорож у світ незвіданого, фантастичного, загадкового. На учасників веб-квесту чекають тестові завдання, пошук інформації. Вам знадобляться всі ваші знання та вміння шукати інформацію.

Наш веб-квест «451 за Фаренгейтом» створений за творами відомого американського письменника-фантаста Рея Бредбері. Сподіваюся, що ви теж являєтеся фанатом Рея Бредбері і читали його фантастичний роман «451 за Фаренгейтом» та «Марсианські хроніки». Разом з учителями фізики та географії ми створили цей квест. Вам випаде нагода поповнити свої знання з цих предметів.

Правила веб-квесту дуже прості:

  1. Ви реєструєтесь для проходження квесту у відповідній формі. Для цього вам потрібно мати свою електронну пошту, щоб отримувати сповіщення про перебіг квесту та власні результати;
  2. Після реєстрації ви «сідаєте» за кермо «машини часу» і вирушаєте на пошуки першого секретного слова, яке пропустить вас у наступний тур квесту.
  3. Здобуте секретне слово ви обов’язково повинні вписати у форму, яку знайдете на наступній сторінці. Без нього вас не буде допущено до проходження наступного завдання.
  4. Перед кожним наступним завданням вас чекає порція потрібної інформації, або посилання на ресурс, де можна її знайти.

Отже, якщо ви готові, то починайте реєстрацію на веб-квест.

ЗАПОВНІТЬ ФОРМУ РЕЄСТРАЦІЇ:

 А тепер мерщій сідайте за кермо нашої машини часу і тисніть на стартер!

 

PS: Веб-квест знаходиться на стадії доробки. Але «літературна» половина вже зроблена і готова.

 

docx
Додано
5 липня 2018
Переглядів
901
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку