"Why study English since childhood. How to independently teach your baby English"

Про матеріал

Кілька порад, як самостійно почати навчати малюка англійської мови в домашніх умовах.

Що ж корисного у тому, що дитина почне вивчати іншу мову з раннього віку?



Перегляд файлу

Для чого вивчати англійську мову з дитинства.

Як самостійно навчити малюка англійської

 

https://storage.googleapis.com/tinyheart-web/2017/07/angliyskamovadljaditey.jpg

 

Кожна сім’я прагне, щоб їх малеча швидко розвивалась та відкривала для себе кожного дня щось нове у цьому прекрасному світі. Ранній розвиток дитини – це не лише справа природи, але й старання батьків. Вони повинні розуміти, що мозок малечі сприймає більше інформації та краще її запам’ятовує, аніж дорослий мозок – це факт. Тому саме роки найінтенсивнішого розвитку розумових здібностей дитини з 3 до 10 років вважаються найкращими для початку вивчення іноземної мови. Запитайте будь-якої людини, яка поїхала жити за кордон з маленькою дитиною, про те, як швидко заговорила іноземною мовою вона сама, і скільки часу на це було потрібно її дитині. Діти здатні вільно спілкуватися на побутовому рівні вже через місяць перебування в іншому мовному середовищі. Дорослим на це потрібно набагато більше часу.

Що ж корисного у тому, що дитина почне вивчати іншу мову з раннього віку?
1. Вивчення англійської з дитинства дозволяє розширити кругозір дитини, а також сильно впливає на її розвиток, логіку і пам’ять.
2. Мова з дитинства – це економія коштів і часу в майбутньому. Діти більш сприйнятливі до вивчення мови та схоплюють все на льоту. Витративши власний час на вивчення англійської в дитинстві, ви заощадите роки в майбутньому.
3. Вивчення мови в дитинстві дасть можливість дитині вже зі школи успішно застосовувати отримані знання. Завдяки джерелам англійською дитина зможе легше і швидше розбиратися в нових темах, готувати цікаві доповіді та презентації.

Не варто думати, що ви з дитинства завантажуєте малюка науками. Зараз існує безліч програм, мультиків, пісень, професійних курсів, які навчають мови через гру та розваги. Такі заняття лише покращать настрій та зроблять дитячий день веселішим. А якщо ви водитимете малюка на групові курси мови, то у нього ще й з’являться нові друзі.

Кілька порад, як самостійно почати навчати малюка англійської мови в домашніх умовах
1. Завантажте з інтернету або придбайте мультики і кожного дня дозвольте малюку їх переглядати. Важливо, щоб мультфільми повторювались, таким чином дитина запам’ятає героїв, почне копіювати їх слова та вимову.
2. Це ж саме повторіть з дитячими піснями. Їх можна навіть під час прогулянки включати дитині на телефоні.
3. Учіть разом з дитиною, повторяйте в слух найпростіші слова.
4. Самостійно перегляньте Демо уроки англійської для дитячих садків в YouTube. Ви зрозумієте, які теми найпростіші, який методи використовують вчителі.
5. Повторення мати навчання. Під час заняття знаходите час, щоб ще раз повторити засвоєний на попередніх заняттях матеріал.
6. Чергуйте уроки-введення нового матеріалу з переглядами відео, мультфільмів і презентацій по цій темі.
7. Чим молодша ваша дитина, тим більше ігор повинне бути присутнім у ваших заняттях
8. 3. Чергуйте уроки-введення нового матеріалу з переглядами відео, мультфільмів і презентацій по цій темі.
9. Придбайте книги з великими картинками та назвами об’єктів англійською мовою

Головне приділяти процесу навчання достатньо власного часу і зусиль, і ви помітите, що скоро ваш малюк підспівуватиме під пісню “Happy Birhtday to you” і “Jingle Bells”разом з вами)