«Яблуні знову у мріях». (Майстер-клас з малювання )

Про матеріал
Квітуча яблуня приносить естетичне задоволення: під час цвітіння утворюються численні білі, блідо-рожеві, рожеві і червоні дрібні квіти, що виділяють приємний ніжний аромат. Цвітіння яблунь – дуже красива картина. Навесні серед молодого світло-зеленого листя на деревах розпускаються досить великі суцвіття: їх дуже багато, і пофарбовані бутони в ніжно-рожевий колір.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майстер-клас з малювання «Яблуні знову у мріях»Нетрадиційні техніки малювання за допомогою малярного скотчу

Номер слайду 2

Яблуні, мов наречені,Усмішку шлють небесам,В травах зелених-зелених,Біла лягає краса. Яблуні знову у мріях,Перших чекають дощів,Родиться в цвіті надія,В гулі травневих хрущів. Вітер колише травневий. Яблуні ніжні в цвіту,Цвіт рідний біло-рожевий,Падає вниз на льоту.

Номер слайду 3

Цвітіння яблунь – дуже красива картина. Навесні серед молодого світло-зеленого листя на деревах розпускаються досить великі суцвіття: їх дуже багато, і пофарбовані бутони в ніжно-рожевий колір. Неначе наречена в рожевому покривалі, стоїть яблуня серед саду, притягаючи до себе увагу, як людського погляду, так і трудівниць-бджіл.

Номер слайду 4

Квітуча яблуня приносить естетичне задоволення: під час цвітіння утворюються численні білі, блідо-рожеві, рожеві і червоні дрібні квіти, що виділяють приємний ніжний аромат.

Номер слайду 5

Нетрадиційні техніки малювання за допомогою малярного скотчу – це спосіб створення нового, оригінального витвору мистецтва, у якому гармонує все: і колір, і лінія, і сюжет. Саме така техніка малювання створює атмосферу розкутості, відкритості, розвиток самостійності дітей, створює емоційно – позитивне відношення до діяльності.

Номер слайду 6

МАТЕРІАЛИ ДЛЯ МАЛЮВАННЯ СКОТЧЕМ ізоляційна стрічкаскотчфарбабілий або кольоровий папір

Номер слайду 7

Даний напрямок роботи спрямований на розвиток у дошкільнят творчості, в результаті, якої дитина створює нове, оригінальне, проявляє уяву, реалізує свій задум, самостійно знаходить засоби для його втілення.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Бажаємо успіху!

pptx
Додано
6 квітня
Переглядів
41
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку