Яими є моральні норми та правила співжиття у людському суспільстві. 5кл.

Про матеріал

Формувати уявлення про внутрішній світ людини, вміння осмислювати духовні цінності, дотримуватись моральних норм і правил співжиття у людському суспільстві, розвивати вміння осмислювати духовні цінності. спонукати до розповідей, до добрих справ. виховувати толерантне ставлення до друзів..

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема уроку:”Якими є моральні норми та правила співжиття у людському суспільстві” Мета уроку:навчитися дотримуватися моральних норм і правил співжиття у людському суспільстві та систематизувати набуті впродовж вивчення теми знання; вміти робити висновки про те, якими шляхами необхідно розвивати моральні якості; толерантно ставитися один до одного. Епіграф:.”Шануймо людей і нас шануватимуть”.

Номер слайду 2

1 2 3 4 5 6 7 І Л Ь С Т В О П У С С Д Р А И Ц І Я Т Е К И Т Т Е Е А Н Р И М А М Д Я Н И Н О Г Р Е М Я Н О І Е Р Ц К О Н А З Кросворд “Патріот”

Номер слайду 3

Патріот - той, хто любить, шанує рідну землю.

Номер слайду 4

Державні символи України

Номер слайду 5

1 2 3 4 5 6 7 8 ІСТЬ Л Ю Д Я Н С П Р А В Е Д Л И В Б Е З К О Р И С Л И В Д О Б Р О З И Ч Л И В Д С К О Н Л О А Г С Т И Н О Н П Р А Ц Е Л Б Н Ю П Р И С Т О Й Н Кросворд “Вісім слів – одне закінчення”

Номер слайду 6

Скарбничка народної мудрості. Прислів’я. 1.“Що маєш зробити, то зроби сьогодні, бо тільки один сир відкладений добрий” 2.“Гість лави не засидить, а ліжка не залежить” 3“Клади перед людьми хліб на столі будеш у них на чолі” 4.“Рідний край як рай, а чужа країна як домовина”

Номер слайду 7

Скарбничка народної мудрості Рідний край як рай, а чужа країна як домовина. Нехай буде, як люди скажуть. Що громада скаже, то й пан не поможе. Людина без Вітчизни, як соловей без літа. За морем тепліше та вдома миліше Хто дбає, той має. Кожен край має свій звичай. Людина без Вітчизни, як соловей без літа. Найсолодший хліб на чужині смаку не має.

Номер слайду 8

Бажаю успіхів.

ppt
Пов’язані теми
Етика, 5 клас, Виховна робота
Додано
19 листопада 2018
Переглядів
3855
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку