Як успішно впоратись з контрольною роботою під час дистанційного навчання.

Про матеріал
Рекомендації "Як успішно впоратись з контрольною роботою під час дистанційного навчання" корисні для учнів
Перегляд файлу

 

Як успішно впоратись з контрольною роботою

під час дистанційного навчання.

 

 Шановні учні, будь яка контрольна робота може викликати почуття тривоги, особливо під дистанційного навчання, що може вплинути на результати її виконання. Тож, як впоратись з хвилюванням та успішно впоратись з роботою?

  1. Готуйтесь до контрольної роботи, повторюйте пройдений матеріал. Пам'ятайте, нової для вас інформації на контрольній не буде, а тільки та, яку ви вже вивчали.
  2. Ставте запитання, якщо чогось не зрозуміли, вчитель обов'язково на них дасть відповідь.
  3. Перед навчанням потрібно гарно виспатись. Якщо ви будете спати менше, ніж потрібно вашому організму, це призведе до зниження продуктивності інтелектуальної діяльності, і ви не зможете компенсувати ці втрати, навіть доклавши героїчних зусиль.
  4. Налаштовуйте себе на успіх. Коли людина програмує себе на невдачу, посилюється тривога, внаслідок чого погіршується настрій, зникає бажання готуватися до контрольної.
  5. Не поспішайте виконувати завдання. Поспішаючи ви можете зробити більше помилок, уважно читайте завдання та варіанти відповідей, подумайте перед відповіддю, навіть коли вам здається шо питання просте.
  6. Обладнайте своє робоче місце, приберіть зайві речі, які можуть відволікати. Підготуйте все що може знадобитись під час виконання тестів. Не забудьте підготувати питну воду, пам'ятайте, що ковток води допомагає знизити стрес, та дасть час зробити невеличку паузу.
  7. Дотримуйтесь принципів академічної доброчесності.

 

 

Хай вам щастить! Все буде Україна!

 

docx
Додано
11 травня 2022
Переглядів
166
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку