Якщо ви володієте знанням, дайте іншим запалити від нього свої світильники

Про матеріал
Новий контент навчання компенсаторність, тобто зменшення затрат часу, сил і здоров’я учителя і учнів; інформативність— передавання необхідної для навчання інформації; інтегративність— вивчення об’єкта або явища частинами і в цілому; інструментальність— безпечне і раціональне забезпечення певних видів навчаня
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Селидівська загальноосвітня гімназія Селидівської міської радиІV. Локація «Педагогічний лендарт Донеччини»Форми і засоби організації зворотнього зв'язку під час освітнього процесу з використанням дистанційних технологій з досвіду роботи Шашкіної Л. М., вчителя історії на правознавства. Виставковий майданчик «Нові виклики – інноваційні рішення»

Номер слайду 2

Якщо ви володієте знанням, дайте іншим запалити від нього свої світильники Т. Фулпер

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Уроки, побудовані за модульним принципом. Prometheus

Номер слайду 5

Мій клас – для навчання, контролю, обліку результатів

Номер слайду 6

Дистанційна платформа Наурок - для поточного та контрольного оцінювання, аналізу результатів та визначення основних завдань

Номер слайду 7

Телеграм - швидкий засіб зв'язку. Дізнайся , кому належить вислів.( для учнів 8,10,11 класів)Портретна галерея, знайди співвідношення:дію,говорю)

Номер слайду 8

Інстаграм – надійний засіб візуалізації. Історична гра – неформальний засіб перевірки засвоєного. Подорожуй з нами для учнів 5 класів..«Шляхами Рюриків»

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Майстер-класи
Додано
28 червня 2020
Переглядів
740
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку