АЛГОРИТМ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУУчні діляться на 2 команди. Проводиться жеребкування, хто буде перший розпочинати конкурс, обирається капітан команди. Команди по черзі обирають сектор та ячейку із сектора (не обирають лише 40 балів червона ячейка, це захист проєкту, який виготовили)Кожна ячейка містить завдання ( складність завдання відповідна до балу у ячейці)У секторах є ячейки « БЛІЦ-ТУРНІР», це означає, що завдання виконують обидві команди по черзі або разом. У секторах також є 2 ячейки «ЯЧЕЙКА УДАЧІ» ( команда, яка обирає таку ячейку, отримує бал без завдання)
КОНКУРС «СХОДИНКАМИ МАЙСТЕРНОСТІ»10203040102030401020304010203040fillcolorfill.typefill.onfillcolorfill.typefill.onfillcolorfill.typefill.onfillcolorfill.typefill.onfillcolorfill.typefill.onfillcolorfill.typefill.onfillcolorfill.typefill.onfillcolorfill.typefill.onfillcolorfill.typefill.onfillcolorfill.typefill.onfillcolorfill.typefill.onfillcolorfill.typefill.onfillcolorfill.typefill.onfillcolorfill.typefill.onfillcolorfill.typefill.onfillcolorfill.typefill.on
10 БАЛІВ Козацькі страви. Запорозькі козаки у походах робили у землі тимчасову пічечку — кабицю і готували в ній традиційні страви — куліш і кашу, лемішку й галушки. Навіть з упольованої дичини переважно варили юшку, а не смажили її на вогні Завдання: відшукайте на фото козацькі страви652314