Закріплення знань про букву Щщ

Про матеріал
Презентація з літературного читання 1 клас НУШ за букварем Чумарної. Тема. Закріплення знань про букву Щщ. Опрацювання текстів.Мета. Закріпити знання дітей про букви «Щ», «щ», їх звукове значення; вдосконалювати уміння звуко-буквеного аналізу слів; навички читання слів, зв’язних текстів; уміти переказувати прочитане. Розвивати зв’язне мовлення, увагу, спостережливість.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Закріплення знань про букву «ща», її звукове значення. Опрацювання тексту «Щоденник», «Що таке Батьківщина?» Підготувала вчитель початкових класів. Перегінського ліцею №1 Мельник Л. В.

Номер слайду 2

БУКВА «ЩА», ЗВУК [ШЧ]

Номер слайду 3

РОЗЧИТУВАННЯЩЩАЩОЩУЩИЩІЩЕАЩОЩУЩИЩІЩЕЩ

Номер слайду 4

РОЗЧИТУВАННЯКущлящдощщобщурщуп. Хрущхрящплащплющборщщось. Ще-нящу-капа-щащо-кагу-щаха-ща. Ку-щіви-щещи-роу-щентя-щіря-щур. Ще-бітщи-павщі-ткащи-пціща-стящі-чки

Номер слайду 5

РОЗЧИТУВАННЯЩа-вельща-бельщи-гольщод-нядни-щепи-щик. Щиг-ликщед-рийгор-щиккра-щиймер-щійгор-щок. Го-ри-щеще-ле-падо-щи-тилі-щи-насе-ли-щесхо-ви-ще. До-що-вийза-щіп-канай-ви-щийща-сли-вий. По-лі-щук. Гри-щен-ко

Номер слайду 6

Звуковий аналіз слівхрущщур

Номер слайду 7

ЩОДЕННИККнига, зошит, пристрій, у який людина записує події, що відбуваються щодня.  Учнівський зошит для щоденних записів про задані уроки, одержані оцінки на уроках, зауважень учителів.

Номер слайду 8

РОБОТА З БУКВАРЕМ С. 39 Читання тексту «Щоденник»

Номер слайду 9

ФІЗКУЛЬТХВИЛИНКА

Номер слайду 10

БАТЬКІВЩИНА -ЦЕкраїна, що належить певному народові; рідний край, місце народження тієї чи іншої людини. це земля, на якій ти народився, де народилисятвої батьки, усі ми. Кожна людина любить свій рідний край. твоє рідне село, вулиця і твій будинок. рідна мова, якої навчили тебе тато й мама. Батьківщина у нас одна, як мати. Батьківщина і мама –– наче два крила у птаха, які підтримують його у польоті. і тато, його дужі руки, мудре слово, що такпотрібне дітям у житті. казки, що розповідала тобі бабуся тихимивечорами. слушна дідусева порада у скрутну хвилину. зелена травичка і блакитна річечка.

Номер слайду 11

Карпати. Дніпро. Полісся

Номер слайду 12

Майдан НезалежностіКиїв. Патріарший собор Воскресіння Христового УГКЦ Київ

Номер слайду 13

Номер слайду 14

РОБОТА З БУКВАРЕМ С. 39 Читання тексту «ЩО ТАКЕ БАТЬКІВЩИНА»

Номер слайду 15

Дякую за урок!Ви всі діти, молодці!!!Гарно працювали!

pptx
Додано
24 березня 2021
Переглядів
498
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку