Залікова робота з геометрії 8 клас. Многокутники.

Про матеріал

На окремих аркушах учні виконують залікову роботу, де записують означення вказаних фігур та властивості їх елементів (кути, сторони, діагоналі). Наприклад, квадрат- це ..., властивості: сторони рівні, кути рівні, діагоналі рівні. В такому форматі учні вказують засвоєнні знання.

На жаль, завантажений файл неможна передивитися у повному форматі, але якщо ви завантажите цей файл, то зможете оцінити практичну спрямованість та зручність роботи.

Перегляд файлу

      Залікова  робота № 1              Дата_____________

Тема: «Многокутники»

                                Учня/учениці  8 -  клас  ___________________________

 

Вказати назви фігур. Записати означення чотирикутника, вказати його елементи та їх основні  властивості. __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Оцінка__________________________

docx
Додано
12 січня 2020
Переглядів
628
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку