Заняття з елементами тренінгу "Заняття на свіжому повітрі"

Про матеріал
Психологічний зміст вправ: розвиток групової взаємодії, розвиток навиків спілкування, розвиток творчої уяви. Здатність до співпраці та створення позитивного емоційного настрою.
Перегляд файлу

Заняття на свіжому повітрі

 Гра «Пантоміма»

Кожний гуртківець по черзі виймає картку і має зобразити те, що там написано. Решта дітей відгадують.  Картки розроблені за категоріями: мультик, пісня, казка, тваринка.

 

Гра «Похвала»

Вихованці стають у коло, а один гуртківець з м'ячем у руках в центр кола. Учасник з м'ячем кидає, на вибір, одному з гравців із кола м'яч. Той кому попав м'яч каже центральному гравцю якусь похвалу або комплімент. Після чого теж стає у коло.

 

Гра «Малюнок на спині»

Учасники стають у дві шеренги один за одним. Останьому в ланцюжку показується малюнок, який він повинен «намалювати» на спині того, хто стоїть перед ним і так далі. Перший учасник малює на папері те, що відчув Виграє та команда чий малюнок найбільше схожий з вихідним.

 

« Смаколик з побажаннями»

Учасникам заняття роздаються смаколики (цукерки). Цукерку потрібно подарувати іншому учаснику промовляючи якесь побажання.

Важливо прослідкувати, щоб діти всі обмінялися і кожний отримав смаколик з побажанням.

 

Психологічний зміст вправ: розвиток групової взаємодії, розвиток навиків спілкуванн, розвиток творчої уяви. Здатність до співпраці та створення позитивного емоційного настрою.

 

doc
Пов’язані теми
Психологія, Інші матеріали
Додано
17 грудня 2021
Переглядів
474
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку