Завдання до турніру з інформаційних технологій

Про матеріал

Матеріл у вигляді завдання до ітогової практичної контрольної роботи з інформатикі або турніру з Іінформаційних технологій. Може бути використаний як одне із завдань до виконання екзамену.

Перегляд файлу

Мала академія управління бізнесом ПНЗ «КРЦМтаШ»

 

Для виконання екзаменаційного завдання, необхідно створити лендінг пейдж за темою: «Мала академія управління майбутнім (МАУМ)». Весь необхідний матеріал, для наповнення сайту відповідним контентом розміщений у папці «Матеріал».

Необхідно враховувати, що веб-сайт буде призначений для широкої аудиторії користувачів, які націлені на здобуття актуальних знань та навичок за 10 професіями майбутнього, а підготовці до отримання такових сприяє Мала академія управляння майбутнім; тому, при створенні сайту потрібно приділити увагу деякім особливостям.

Функції веб-сайту: загалом сайт повинен виконувати функцію іміджевої реклами МАУМ.

Друга функція: інформаційно-аналітична.

Задачі сайту:

  •                   цікаве та функціональне інтернет-представництво МАУМ у Запоріжжі;
  •                   залучення нових учнів  (популяризація та реклама через соціальні мережі), з метою очного та, в більшості випадків, дистанційного навчання на базі МАУМ;

Стиль та кольорова гама сайту. Загальний стиль сайту повинен бути діловим та сучасним.

Кольорова гама сайту повинна співпадати з кольоровою гамою логотипу (логотип сайту розробляється самостійно у вигляді колажу із даних картинок у папці «Матеріал»). Інтерфейс сайту повинен бути інформативним, «легким», не завантажений різноманітними графічними елементами.

Елементи дизайну. Сайт для розширення монітору – 1024х768 пикселів. Висота може бути вищою ніж 768 пикселів. Не використовувати фрейми.

 

Структура сайту. (загалом 12 балів)

1

2

3

4

5

 

Лендінгова сторінка повинна містити загальну стислу  інформацію про МАУМ, а також список курсів, за якими МАУМ здійснює підготовку користувачів. Текст повинен бути коротким, зрозумілим і переконливим. Зміст має переконати клієнта, що він потрапив саме туди, куди йому потрібно. Це саме те, що він так довго шукав. (2 бали)

Шапка сторінки: логотип, телефон, кнопка "замовити дзвінок". (1 бал)

На сайті реалізувати фотогалерею засобами CSS, Javascript або PHP. (2 бали)

Створити форму для миттєвої он-лайн подачі заявки на навчання (дані форми повинні надходити на електрону пошту: maub@ukr.net). (1 бал)

На сторінці потрібно розмістити короткий опис курсів для підготовки фахівців за професіями майбутнього, відповідні фото, вартість курсів в біткоінах. (2 бали)

А також повинна відображатись інформація про акції (знижка 20% на дистанційні курси) з зазначенням таймеру зворотного відліку (скільки залишилось днів та годин до кінця акції). (1 бал)

На сайті повинна бути реалізована підписка на новини (оформити підписку можна, якщо ввести e-mail користувача), кнопки соціальних мереж – для розповсюдження інформації серед друзів користувачів та вступу у відповідні групи. (2 бали)

В кінці лендінгової  сторінки повинні знаходитись кілька позитивних відгуків випускників академії з фото, а також, зрозуміла користувачеві карта проїзду з адресою розташування МАУМ. (1 бал)

 

doc
Додано
26 серпня 2018
Переглядів
588
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку